close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes a Barcelona: abans i després al carrer St. Antoni Maria Claret

Fa pocs dies vam acabar una de les reformes a Barcelona que teníem en actiu. Ens encarreguem de renovar per complet un habitatge al carrer Sant Antoni Maria Claret. En ella millorem tant l’aspecte de el disseny interior com el de l’equipament i instal·lacions. Tot això ho comentarem comparant l’abans i després d’aquesta reforma a Barcelona.

En el següent vídeo es poden veure tots aquests canvis d’una manera més visual. El nou color de les parets i el nou paviment o com s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta. La nostra empresa de reformes a Barcelona compta amb anys d’experiència i capacitat d’adaptació. D’aquesta manera podem oferir allò que els propietaris busquen en la seva nova llar.

Treballem de manera personalitzada en cada projecte, assignant una interiorista i un arquitecte tècnic a cada un d’ells. Per sol·licitar el teu pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Vam visitar casa teva per prendre mesures i notes i així iniciar l’elaboració d’el projecte que et lliurem sense compromís. A més de fer reformes a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies.

Reforma de cuina oberta

Un dels canvis importants en aquesta reforma integral a Barcelona és la millora que s’ha realitzat a la cuina. En aquesta ocasió s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta molt més àmplia i funcional. També s’han renovat tant els electrodomèstics com els mobles de cuina. S’ha passat d’una imatge una mica antiquada a un disseny modern i actual.

La nova distribució de la cuina també afavoreix la mobilitat adequada a l’hora de fer ús d’ella. S’ha col·locat un moble de cuina en forma de L que distribueix de manera perfecta els nous elements. Els electrodomèstics s’han situat en l’extrem de l’esquerra, amb buits a mida per a la nevera, el forn i el microones.

En el taulell en L s’ha instal·lat una nova placa vitroceràmica i una pica integrat. A més ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Una altra millora que s’ha introduït en aquesta reforma de cuina és una major capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior del taulell de cuina s’han col·locat diversos armaris i calaixos.

Reforma de quarts de bany

En les dues cambres de bany de l’habitatge també també s’ha modernitzat el disseny interior i l’equipament sanitari. Tots dos s’han mantingut en la seva ubicació original, ja que es troben en espais preparats per a ells. A la nostra empresa de reformes a Barcelona comptem amb un catàleg variat per a reformes de bany.

La imatge original de les cambres de bany necessitava un rentat de cara i s’ha canviat tot l’enrajolat de la paret. S’ha passat d’uns rajoles quadrats de color blanc a enrajolar les parets amb unes rajoles rectangulars amb acabat en beige. Ara el seu disseny interior es presenta molt més lluminós i amb un ambient més fluid.

La distribució de l’equipament sanitari també s’ha mantingut. En un d’ells s’ha col·locat un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter. S’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge col·locant un armari vertical amb acabats en fusta. L’altre bany té un vàter i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents. En ambdues reformes de bany s’ha col·locat una porta corredissa, element que permet aprofitar a l’màxim l’espai de l’estança.

Nou interiorisme

Una de les millores notables d’aquest projecte de reforma integral és el nou interiorisme que s’ha aplicat en tot l’habitatge. S’ha treballat en base a un disseny interior contemporani amb el qual s’han generat espais molt lluminosos i visualment amplis. Les nostres interioristes a Barcelona et assessoren de manera personalitzada perquè la nova imatge de la teva llar sigui con vols.

La majoria de les parets s’han pintat amb un suau to beige. D’aquesta manera s’ha creat major homogeneïtat que la que oferia la imatge original. També aquest color fa que destaquin les noves portes i sòcols que són de color blanc. La imatge actual s’arrodoneix amb un nou terra de parquet en tons mitjans de fusta. Com es pot apreciar en el vídeo i en les fotos s’ha substituït un malmès paviment de gres.

En línies generals s’ha aconseguit imprimir la imatge desitjada pels propietaris de l’immoble. La funcionalitat dels seus espais s’ha potenciat amb escreix i llueix com una veritable llar.

Projectes de reformes a Barcelona

A l’empresa de reformes a Barcelona Grupo Inventia ens encarreguem de que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia. Ens adaptem a tots els estils decoratius i pressupostos oferint les millors qualitats de l’mercat. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i utilitzant la icona de WhatsApp que tenim disponible en aquesta mateixa web.