close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes a Barcelona: abans i després carrer Verdi

Volem comparar abans i després de la reforma integral que hem acabat al carrer Verdi de Barcelona. En aquest pis ens hem encarregat d´aplicar un nou disseny interior, reparar totes les instal·lacions i equipar espais clau com la cuina i la cambra de bany. Tot això sobre la base de les necessitats i preferències dels propietaris.

I és que les nostres reformes a Barcelona són a mida i amb un pressupost adaptat a cada cas. D’aquesta manera podem convertir pis en veritables llars com aquesta del carrer Verdi a Barcelona. Podeu veure els acabats d’aquesta reforma integral al següent vídeo. Per conèixer els nostres projectes et convidem a seguir-nos a les xarxes socials.

Interiors moderns

Un dels primers canvis que cal establir en una reforma integral és el nou disseny interior. D’aquesta manera podrem escollir amb més facilitat tots de pintura, l’estil de paviment, el color de les portes o els acabats del mobiliari. Com a especialistes en reformes a Barcelona disposem d’un catàleg molt variat i unes dissenyadores d’interiors excel·lents.

La imatge nova d’aquest pis barceloní s’emmarca en un interiorisme contemporani. L’objectiu és dotar totes les zones de cada una de més sensació d’amplitud i lluminositat. Ho aconseguim usant tons neutres per pintar les parets i col·locant un terra ceràmic imitació fusta.

Ara zones com el saló i els dormitoris estan pintades de color beix i tenen un ambient càlid i acollidor. De la mateixa manera, tant la llum natural com la llum artificial pot fluir amb facilitat per tot el pis. Les noves portes blanques, igual que els sòcols i marcs contrasten molt subtilment amb el color de les parets.

Cuina moderna

La cuina la trobem a la seva ubicació original. En aquest sentit, ens hem encarregat d’instal·lar el nou mobiliari i l’equipament de cuina. La cuina manté la distribució original en forma de L ja que s’adapta perfectament a l’espai disponible. D’aquesta manera hem aconseguit dotar-la d’una mobilitat excel·lent.

A la part principal de la cuina s’ha col·locat un taulell equipat amb una placa de cocció de tres fogons i un forn integrat just a sota. Tant a la part superior com a interior disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge. El taulell gira cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram de taulell equipat amb una pica d’un sinus. A l’extrem hem disposat un lloc a mida per integrar la nevera.

Amb la reforma de cuina també hem renovat la imatge de l´estada. Hem seguit en disseny general de l’habitatge usant tons neutres als nous mobles de cuina. La part inferior i el taulell són de color blanc i els armaris superiors tenen acabats en fusta. Combinen amb el terra ceràmic imitació parquet.

Cambra de bany funcional

La nova cambra de bany també es manté a la ubicació original, encara que amb una nova imatge i un equipament sanitari modern. El nostre catàleg de reformes de banys s´adapta a tot tipus de zones de neteja i podem oferir una gran varietat de possibilitats. A més a més, treballem amb marques contrastades que t’asseguren el millor rendiment.

Just a l’esquerra de l’entrada s’ha col·locat un armari vertical que aporta emmagatzematge a la cambra de bany. Seguidament hem instal·lat un lavabo flotant que té un moble de dos calaixos a la part inferior. Al costat hem col·locat el nou vàter i al fons de l’estada hi ha el plat de dutxa. Aquest darrer element queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

La nova imatge d´aquesta reforma de bany també segueix la línia decorativa general de tot l´habitatge. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color blanc perquè destaquin els acabats en fusta dels nous mobles de bany. Aquest contrast s’accentua més amb les rajoles imitació fusta que hem fet servir a la paret de la dutxa.

Pressupost de reformes a Barcelona

Elaborem projectes de reformes a Barcelona a mida i exclusives per a tu. Us acompanyem d’un pressupost detallat que us lliurem sense compromís. Per sol·licitar-ho truca’ns al 93 209 97 17 i un dels nostres professionals t’atendrà personalment.