close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes a Barcelona: nou pis al carrer Bailén

Un nou projecte de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Bailèn. Ens hem encarregat de transformar un pis en un habitatge funcional i modern. Per això hem aplicat un nou disseny interior i hem equipat espais clau com la cuina i la cambra de bany.

A les nostres reformes a Barcelona també oferim un servei de mobiliari. Per aquest pis hem fet mobles a mida per a la sala d’estar, el menjador i els dormitoris. El nostre catàleg d’opcions és molt variat i ens podem adaptar a tots els estils decoratius i pressupostos.

A més, els professionals de Grupo Inventia són versàtils i us acompanyen durant tot el procés d’obra. Al vídeo següent es poden apreciar els nous acabats d’aquest pis. Per conèixer totes les nostres reformes a Barcelona segueix els nostres perfils a totes les nostres xarxes socials.

Cuina lineal

La cuina és un dels espais més importants d´una llar i en aquesta ocasió hem buscat dotar-la de màxima funcionalitat. Com que es tracta d’una cuina de concepte obert hem proposat una cuina de distribució lineal. Així queda connectada a altres espais de la casa com el menjador.

L´extrem dret trobem una nevera que queda camuflada per les portes del moble de cuina. Tot seguit neix el taulell principal que té un acabat en color fusta. Ofereix una superfície de suport correcta i està equipada amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica.

Una de les millores en aquesta reforma de cuina és la capacitat demmagatzematge. Gràcies al nou moble de cuina de color blanc disposa d´armaris tant a la part superior com inferior del taulell. A la part baixa s’ha aprofitat un espai per integrar el forn i dotar de més recursos aquesta cuina.

Bany modern i funcional

Per a la cambra de bany també ens hem encarregat d’adequar-ho a les necessitats actuals. Com a empresa de reformes a Barcelona intentem disposar de les millors opcions per a reformes de banys. Ara aquest espai higiene compta amb un disseny interior modern i un equipament sanitari molt funcional.

Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles bisellades de color blanc. És una opció molt encertada. Un disseny de bany així genera més sensació de lluminositat i espai visual. També hem col·locat un terra hidràulic que dota la cambra de bany de molta personalitat.

Ara, l’equipament sanitari és de tres peces modernes i funcionals. S’ha instal·lat un lavabo flotant amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. Així es pot assegurar un espai perfecte per organitzar productes d’higiene. L’acompanyen un vàter amb la cisterna a l’esquena i un plat de dutxa amb mampares transparents.

Interiorisme actual

A més de les dues zones descrits també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tots els espais. Com que és una empresa d’interiorisme comptem amb els millors professionals del sector. En base a les necessitats dels propietaris, s’ha treballat amb la idea d’un estil contemporani.

D’aquesta manera, les parets les hem pintat amb un suau to de beix que permet una il·luminació perfecta. Aquest color de les parets genera un bonic contrast amb les noves portes de color blanc. Es tracta de portes modernes amb línies horitzontals que s’han col·locat a l’entrada del bany i als dormitoris.

Com hem esmentat també hem moblat les zones comunes i els dormitoris. A tots ells hi ha un llit, un armari i una zona de treball. Els acompanya un terra de parquet en tons mitjans de fusta que genera un ambient molt acollidor. Un altre detall excel·lent en el disseny és la paret de maó vist restaurada a la zona del menjador.

Pressupost de reformes a Barcelona

A Grupo Inventia t’acompanyem durant tot el procés de la teva reforma integral. T´oferim un servei de reformes a Barcelona personalitzat i adaptat a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma. T’ho lliurarem en pocs dies sense cap compromís.