close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de cuina a Badalona

A més de realitzar reformes integrals d’habitatge, en Grupo Inventia també elaborem projectes de reformes parcials. Aquest és el cas d’un dels nostres treballs més recents, una reforma de cuina que duem a terme a la localitat de Badalona. Com en tots neutres projectes vam aconseguir l’objectiu de renovar completament i deixar-la a punt per oferir les millors prestacions.

En línies generals vam aplicar un disseny contemporani i d’acord a la imatge actual que s’espera d’una cuina. Abans de repassar els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma de cuina compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals.

Distribució de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i independent. Comptant amb una bona superfície, es va optar per una distribució en forma de L, ja que era l’apropiada per aprofitar al màxim l’espai disponible. A l’extrem del costat esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones.

Seguidament neix una allargat taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i en la qual es va instal·lar una cuina de quatre fogons. El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram, una mica més reduït, però perfecte per col·locar l’aigüera. En definitiva, es tracta d’una reforma de cuina molt completa.

Disseny de cuina

A l’hora de la millora d’imatge d’aquesta cuina es va pensar en un ambient neutre i capaç de generar més sensació d’amplitud i lluminositat. Per a això, les parets es van pintar de color blanc, el indicat per aconseguir aquests propòsits. El blanc també és present en els fogons, els taulers de control i en la part inferior del moble de cuina.

En canvi, per als armaris de la zona superior de les taulells presenten acabats en tons clars de fusta. Aquesta és una combinació que està present en moltes reformes de cuina, ja que el resultat final és molt agradable. Finalment, es va col·locar un terra de gres de color gris. Es tracta d’una opció tan pràctica com visualment perfecta.

Reformes de cuina a Badalona

Grupo Inventia elabora projectes de reforma integral i parcial tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.