close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de bany: Monistrol de Montserrat

Un nou projecte de reforma ens porta fins a la localitat de Monistrol de Montserrat. Ens hem encarregat de fer una reforma de bany completa. Ara aquest espai de neteja llueix una imatge contemporània i compta amb un equipament sanitari modern i funcional. Està preparat per oferir les millors prestacions al dia a dia.

Com a especialistes en reformes de bany disposem d’un catàleg molt variat per millorar el bany. El nostre objectiu és poder oferir les millors opcions a les necessitats que ens plantegin els propietaris. Tot plegat amb un assessorament personalitzat durant tot el procés de la reforma. Per apreciar els acabats d’aquest nou projecte, compartim el vídeo següent.

Disseny de bany

Un dels primers passos a les reformes de bany és definir quina serà la nova imatge interior. La cambra de bany és un espai diari que ha d’aportar un ambient relaxat i acollidor. Per aconseguir-ho un disseny contemporani amb tons neutres serà dels més indicats. D’aquesta manera aconseguim potenciar la lluminositat i l’amplitud visual de l’espai de neteja.

Hem enrajolat les parets completament amb rajoles de color beix, una tonalitat perfecta per crear un ambient relaxat. Per al nou paviment de bany hem fet servir rajoles d’un color molt semblant. Així, hem generat una imatge homogènia que potencia la profunditat de l’estada. En aquest disseny amb tons neutres encaixen altres colors, com el blanc del moble del lavabo.

Nous sanitaris

A més d’aplicar una imatge nova en aquesta reforma de bany, també hem instal·lat un nou equipament sanitari. Per encertar de ple comptem amb diferents opcions en peces sanitàries per a banys. Gràcies a això podem adaptar-nos a l’espai disponible i dotar-lo de la funcionalitat més gran.

Ara aquesta cambra de bany compta amb un lavabo amb moble de dos calaixos incorporat, un vàter i una dutxa. La zona daigües és dobra i queda protegida per unes mampares de portes corredisses. Alhora, aquest bany compta amb un espai a mida per col·locar el termòstat i la rentadora.

Reformes de bany a Barcelona i rodalies

A la nostra empresa de reformes t’assessorem perquè aconsegueixis tot el que necessites a la teva nova llar. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma sense compromís.