close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de cuina a Sant Boi de Llobregat

Reformes de cuina a Sant Boi de Llobregat

Ens hem desplaçat fins a la localitat de Sant Boi de Llobregat per millorar completament una cuina. A més de reformes integrals, també preparem projectes per a renovacions parcials. Poden ser reformes de cuines, banys o projectes d’interiorisme. Gràcies als nostres serveis en reformes ens podem adaptar a tot tipus de peticions.

Després d’aquesta reforma de cuina a Sant Boi de Llobregat, l’espai està distribuït de manera funcional. També disposa d´un equipament de cuina complet i llest per oferir les millors prestacions. Compartim els nous acabats d’aquest projecte al vídeo següent. Per conèixer més reformes de cuina acabades segueix-nos a xarxes socials.

Cuina a L

Aquesta cuina està ubicada en una estada independent a la resta de la vivenda. Donada la seva superfície hem optat per una distribució de cuina a L. Amb els nous mobles de cuina hem aconseguit dotar de gran mobilitat l’espai. Alhora, els electrodomèstics estan col·locats al lloc indicat per ser més accessibles i funcionals.

Just a la banda esquerra de l’entrada hem ubicat un forat a mida per col·locar la nevera. Tot seguit neix un taulell de cuina que funciona com a superfície de suport i de treball o per col·locar petits electrodomèstics. El moble de cuina torça cap a la dreta i apareix un altre tram de taulell més allargat. Aquí hem instal·lat la placa vitroceràmica i una pica d’un sol sinus. De la mateixa manera, també amplia la superfície de suport i de treball.

Tant a la part inferior com superior dels taulells hi ha calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina. Amb aquesta millora es poden organitzar de manera efectiva tota mena d’elements de cuina. En aquests espais també hem integrat dos nous electrodomèstics. A la zona inferior el forn i als armaris superiors el microones.

Disseny de cuina

Per a la nova imatge d’aquesta cuina hem optat per un disseny interior contemporani. Hem utilitzat tonalitats neutres per als nous elements del mobiliari de cuina. D’aquesta manera, hem aconseguit potenciar la lluminositat i l’amplitud de l’espai de la cuina. Com que és una zona d’ús diari és molt important dotar-la d’un ambient agradable i còmode.

El moble de cuina és de color blanc tant a la part inferior com a superior. Així doncs, la llum pot fluir per tots els racons d’aquesta cuina. Es combina de manera efectiva amb uns taulells de to gris suau. En línies generals, el resultat és una cuina d’imatge moderna i que disposa d’un equipament d’acord amb les necessitats actuals.

Pressupost de reformes de cuina

Com a especialistes en reformes de cuines podem preparar un projecte a mida i ajustat a les vostres necessitats. Pots explicar-nos què necessites i nosaltres treballarem per oferir-te les millors opcions. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.