close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de cuina a Sant Cugat de Vallès

A més de dur a terme reformes completes d’habitatge en Grup Inventia també ens encarreguem d’elaborar projectes de renovació parcial. Aquest és el cas d’aquesta reforma de cuina que hem finalitzat a Sant Cugat de Vallès. Ens hem encarregat de millorar la seva imatge instal·lant un nou mobiliari i de equipar-la amb tots els electrodomèstics necessaris.

Un altre apunt és que realitzem reformes de cuina tant a la ciutat de Barcelona, on es troben les nostres oficines, com en localitats de les rodalies. Per tant els serveis de Grupo Inventia són vàlids en municipis com Gavà, Viladecans, Sant Just Desvern, la zona del Maresme, Sabadell, Cerdanyola i molts més. Pots veure totes les reformes que hem realitzat al nostre canal de Youtube.

Reforma de cuina lineal

Aquesta reforma de cuina s’ubica en una estada independent i de superfície rectangular. Donades aquestes característiques s’ha treballat en base a una distribució de cuina lineal. Així s’ha aconseguit aprofitar a el màxim l’espai disponible i aconseguir una cuina funcional. Cada element se situa en el lloc indicat perquè la mobilitat a l’hora de treballar sigui la més efectiva.

El moble de cuina s’ubica a la banda esquerra de l’estança i en l’extrem dret s’han integrat els electrodomèstics. La nevera que oculta després de les portes de l’armari de cuina i just al seu costat s’han col·locat el forn i el microones. Tot seguit neix un taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. És àmplia, allargada i ofereix una correcta superfície de suport i de treball.

Sobre el taulell d’aquesta reforma de cuina s’ha instal·lat una nova placa de cocció. S’ha optat per una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora oculta al moble superior de la cuina. També disposa d’un aigüera d’una pica integrat en el taulell. Un altre detall és que s’han col·locat llums en els armaris superiors i s’aconsegueix il·luminar el taulell de manera efectiva.

Disseny de cuina moderna

A Grupo Inventia disposem d’un catàleg variat en mobiliari per a reformes de cuina. Ens adaptem a les necessitats i a l’estil de cada propietari. En aquesta reforma de cuina a Sant Cugat s’ha escollit un moble de cuina amb un acabat negre mat per la part inferior i d’acabat en fusta en la superior. Les parets s’han pintat de blanc i s’ha col·locat un terra de gres en to gris. A nivell visual tots els elements combinen perfectament i mostren una cuina de disseny modern.

Com es pot intuir una altra de les millores en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. La zona inferior del taulell de cuina compta amb diversos calaixos i armaris, mentre que a la zona superior s’han ancorat diversos armaris. D’aquesta manera poden emmagatzemar-se i organitzar-se tots els elements de cuina de manera efectiva. Així l’espai visual no es veu ressentit i es manté la sensació d’amplitud.

Reformes de cuina Grupo Inventia

Per sol·licitar el teu projecte + pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte que compartim en el nostre lloc web. Elaborem projectes per a reformes de cuina, de bany o de tot l’habitatge, incloent espais interiors i exteriors.