close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes de locals comercials

15 desembre, 2016 · Reformes integrals

Reformes de locals comercials a Barcelona

A més de dur a terme qualsevol tipus de rehabilitació en habitatges, a Grupo Inventia també realitzem reformes de locals comercials.

Vol renovar o millorar l’aspecte del seu negoci? Contacti amb Grupo Inventia i sol·liciti el seu pressupost sense cap tipus de compromís. A aquest se li afegiran els renders 3D de la seva reforma perquè pugui veure el resultat final abans de començar les obres i així poder realitzar tots els canvis que consideri oportuns.

Les reformes de locals comercials que Grupo Inventia ha realitzat a Barcelona realitzats és extensa: botigues, franquícies, restaurants, showrooms, bars, cafeteries, fleques, entitats bancàries … Som especialistes en tot tipus de reformes de locals comercials!

Entre els nostres serveis oferim timings d’execució que es compleixen amb la màxima exigència perquè no hagi d’esperar ni un dia més de l’establert. Experiència, professionalitat i compromís a un preu molt competitiu. Això és el que ofereix Grupo Inventia a l’hora de realitzar reformes de locals comercials.