close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: de el disseny 3D a la realitat

Els projectes de reformes integrals que realitzem a Grupo Inventia són molt complets i tractem de que tot quedi establert abans que s’iniciïn les obres. Per això comptem amb un departament especialitzat en interiorisme 3D. D’aquesta manera els propietaris interessats en reformar el seu habitatge poden veure el resultat final prèviament i percebre com quedaran els elements escollits.

Un bon exemple és la recent reforma integral que hem finalitzat al carrer Comte d’Urgell de Barcelona. En ella ens hem encarregat de renovar per complet la imatge i l’equipament de tot l’habitatge. En el següent vídeo pot apreciar-se el pas de el disseny 3D a la realitat. Un treball en equip excel·lent entre els nostres departaments d’interiorisme i d’obra. En el nostre canal de Youtube podeu veure més vídeos de reformes integrals a Barcelona finalitzades.

Projecte de reforma integral

Intentem que l’elaboració dels projectes de reformes integrals siguin senzills i aportin moltes facilitats als propietaris. Primer de tot un dels nostres arquitectes tècnics visita l’habitatge. Allí es prenen mesures i escolta les necessitats dels interessats en renovar la seva llar. Les dades es passen a el departament de disseny interior i s’elaboren els plànols de planta i els renders o disseny 3D.

Aquests aproximen als propietaris a el resultat final de la possible obra. Es poden elements que han comentat que voldrien en la seva sala d’estar, cuina, cambra de bany, dormitoris, etc. El seu gran avantatge és que es poden realitzar aquells canvis que es considerin oportuns abans d’iniciar les obres. D’aquesta manera els temps de les reformes integrals poden complir-se a el cent per cent sense incòmodes contratemps.

Disseny interior

Durant aquest procés i un cop iniciats els treballs de reformes integrals les nostres interioristes assessoren personalment als propietaris. Així l’elecció de materials es pot dur a terme de manera senzilla i propera a les oficines de Grupo Inventia.  També en els diversos showrooms amb els que treballem.

Per exemple en aquesta reforma integral en carrer Comte d’Urgell s’ha imprès un disseny interior contemporani. Aquest es pot apreciar tant en els disseny 3D com en el resultat final. Espais amb tons neutres que generen un ambient càlid i acollidor ideal per a una nova llar. En aquest treball destaquen elements com la xemeneia situada a la sala d’estar o al terra ceràmic imitació parquet col·locat en la major part de l’habitatge.

Reformes de cuina i banys

A Grupo Inventia ens prenem les reformes integrals a Barcelona molt seriosament i comptem amb especialistes per a cada estança de l’habitatge. A més de renovacions totals també elaborem projectes per a reformes parcials i comptem amb professionals en els camps de les cuines i les cambres de bany.

En aquest treball hem realitzat una reforma de cuina oberta que té una distribució en forma d’U Disposa d’un equipament complet i renovat a punt per garantir les millors prestacions. Una cuina funcional que ofereix una àmplia superfície de suport i una gran capacitat d’emmagatzematge.

El nostre catàleg en reformes de bany és ampli i variat. En aquesta nova reforma integral a Barcelona cada cambra de bany s’ha equipat completament. Cadascun d’ells compta amb lavabo amb moble d’emmagatzematge inclòs, inodor flotant i zona d’aigües. Com es pot apreciar els seus dissenys interiors tenen molta personalitat i ja van quedar establerts en els dissenys 3D previs a les obres.

Reformes integrals a Barcelona

Com s’ha pogut apreciar en Grupo Inventia comptem amb tot el necessari per realitzar reformes integrals a mida de cada propietari. Oferim assessorament personalitzat i comptem amb una àmplia gamma de materials per a la teva nova llar. Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que trobaràs a la web. T’ho entreguem sense cap tipus de cost ni compromís.