close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Sitges: interiorisme i reforma

La seu de Grupo Inventia està situada al cor de Barcelona. En aquesta ciutat duem a terme moltes reformes integrals, encara que també actuem a localitats de les rodalies. Precisament hem finalitzat aquest treball de reforma integral a Sitges. Com és habitual s’ha tractat d’un projecte complet amb millores a l’interiorisme ia les instal·lacions.

Totes les millores queden compartides al següent vídeo. Tot seguit comentarem els punts clau d’aquest projecte i com que les nostres reformes integrals a Sitges són cada cop més conegudes. Com es pot apreciar, el resultat és el d’una llar acollidora i que es presenta amb les necessitats actuals més que no pas cobertes. A punt per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Cuina oberta

La nova cuina és un espectacle que s’integra perfectament a la imatge global de tot l’habitatge. Aquesta cuina és oberta al saló i compta amb una illa de cuina que amplia la superfície de suport i de treball. També és el lloc on s’ha instal·lat la placa vitroceràmica. Alhora ofereix capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i també funciona com a barra d’esmorzar.

A l’extrem esquerre del moble de cuina principal hi ha buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un tram de taulell equipat amb la pica i amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge de cuina. Els té tant a la part superior com a inferior, que també té un buit per integrar el rentaplats.

Per a aquesta reforma de cuina s’ha escollit un moble de color blanc capaç de generar lluminositat i amplitud a la zona. Els panells dels calaixos i dels armaris són llisos i aconsegueixen dotar la cuina d’una imatge lineal i moderna. El paviment és el mateix que s’ha col·locat a l’espai annex, un terra de parquet que contrasta perfectament amb el mobiliari blanc de la cuina.

Nous banys

També ens hem encarregat de renovar dues cambres de bany en aquesta reforma integral a Sitges. Estem especialitzats en aquest tipus de feines i podem adaptar-nos a totes les necessitats. A més comptem amb un catàleg variat tant en disseny de banys com en equipament sanitari de tota mena.

Les dues cambres de bany ara tenen les mateixes peces sanitàries i ofereixen les millors prestacions en tot moment. Compten amb un lavabo amb calaixera, un vàter flotant i un plat de dutxa protegit per unes mampares. En línies generals una reforma de banys perfecta i que aporta totes les facilitats que necessita una llar.

També s’ha renovat el disseny interior i adaptat a la nova imatge global. En aquest sentit les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige i s’ha col·locat un terra de rajoles de color gris suau. La combinació és perfecta i genera un ambient molt agradable i fresc a les dues cambres de bany.

Interiorisme contemporani

Una altra de les millores de les reformes integrals ens porta a l’apartat del disseny interior d’habitatges. Com a empresa d´interiorisme especialitzada oferim als propietaris una àmplia gamma de recursos decoratius. El nostre equip és versàtil i ens podem adaptar a tot tipus d’estils, des dels més genèrics fins als més concrets.

En aquesta reforma integral a Sitges s’ha optat per un interiorisme contemporani amb tonalitats neutres. D’aquesta manera, s’han creat espais molt lluminosos i amb amplitud visual. A falta de moblar-ho podem garantir un ambient de benestar absolut tant en espais compartits com als dormitoris.

Les parets s’han pintat amb un suau to beige que permet que la llum natural arribi a cada racó. Les noves portes de color blanc contrasten subtilment i marquen molt bé els espais. Tot això es completa amb un nou terra de parquet en tons de fusta natural. Aquest darrer element aporta aquesta calidesa tan desitjada en una llar.

Pressupost de reformes integrals

Posem a la vostra disposició els millors professionals dels sectors de l’interiorisme i de les reformes integrals. T’assessorem personalment en tot moment i tindràs informació diària de l’estat de la reforma integral de casa teva. El nostre projecte inicial inclou plànols de planta i renders 3D aproximats al resultat final. Tot això ho fem sense compromís i en base als teus gustos i necessitats, tot personalitzat. Per sol·licitar-ho pots trucar-nos al 93 209 97 17.