close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona i rodalies

22 abril, 2020 · Blog

Si creus que la teva llar necessita una renovació i estàs buscant als professionals adequats, a Grupo Inventia podem ajudar-te. La nostra empresa és una de les més especialitzades en el sector de les reformes integrals. El nostre radi d’actuació se situa a Barcelona ciutat, on es troben les nostres oficines, encara que també realitzem tot tipus de projectes de reforma integral en localitats de les rodalies.

En el vídeo que compartim a continuació pots veure quin és el nostre mètode de treball i tots els beneficis que t’oferim. A diferència d’altres empreses de reformes integrals, a Grupo Inventia vam visitar el teu habitatge, vam elaborar un projecte i un pressupost ajustat a les teves necessitats i t’ho lliurem. El detall més important és que ho fem sense cap tipus de cost ni compromís.

Interiorisme i equipament

Si la proposta lliurada satisfà les teves exigències, poden realitzar-se tot tipus de canvis fins arribar a el punt que vulguis, el projecte segueix endavant. A partir d’aquí rebràs l’assessorament personalitzat del nostre equip d’interiorisme, que et comentarà totes les possibilitats que oferim a Grupo Inventia pel que fa a materials, equipament i acabats. Al seu torn, també t’acompanyarem als showrooms de les marques amb les que treballem perquè puguis veure tot el nostre catàleg en viu.

A més d’un ampli ventall d’opcions pel que fa a pintures, paviments, materials, etc., també treballem amb primeres marques pel que fa a electrodomèstics per a la cuina i equipament sanitari per a les cambres de bany. A l’igual que en l’aspecte de el disseny interior, podràs triar aquelles peces que més t’agradin i tindràs les opinions i consells de les nostres expertes interioristes, que resoldran tots els teus dubtes.

Reformes integrals i parcials

Si bé a Grupo Inventia ens hem especialitzat en les reformes integrals d’habitatge, també elaborem projectes per a renovacions parcials. Dit d’una altra manera, posem la nostra experiència a la teva disposició en reformes de cuina i reformes de bany. Si només necessites renovar una d’aquestes estades també podràs aprofitar per retocar alguna part de la teva llar sense necessitat de fer una obra completa. En aquest sentit podríem parlar de treballs de pintura, canvi de paviment, renovació de portes i finestres, etc.

Reformes integrals a Barcelona

A més de el vídeo compartit, en aquesta galeria de fotos podeu veure alguns dels treballs de reforma integral que hem finalitzat recentment. Si necessites conèixer més sobre els nostres serveis o vols sol·licitar teu projecte i pressupost de reforma, pots fer-ho sense cap compromís trucant al 93 209 97 17.