close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Sant Cugat: pis familiar

Una de les nostres reformes integrals en actiu ens ha portat fins a la localitat de Sant Cugat del Vallès. Aquí ens hem encarregat de millorar completament un pis familiar i adequar-lo a les tendències actuals. Els nostres professionals s’han encarregat de millorar tant el disseny interior de tots els espais com de la posada al punt de totes les instal·lacions.

Per nosaltres l’objectiu és que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia. Per això som versàtils i ens adaptem a tots els estils decoratius. A més de crear la nova imatge de casa teva també podem moblar totes les estances. Treballem sobre la base dels teus gustos i necessitats oferint les millors solucions.

Hem fet diverses reformes a Sant Cugat ja que podem treballar tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies. A les nostres xarxes socials pots veure tots els projectes de reformes integrals que anem acabant. D’aquesta manera pot conèixer de primera mà i amb contingut real que millores podríem fer a casa teva.

Interior contemporani

Un primer pas a establir a totes les reformes integrals en com ha de ser la nova imatge de l’habitatge. En aquest cas, hem apostat per un disseny interior contemporani, ja que és el que millor encaixa amb l’estil dels propietaris. A més, hem aconseguit generar espais molt acollidors i càlids.

Per això ens hem encarregat de pintar les parets de color blanc. Ho hem fet a zones com el saló, el menjador o els dormitoris. D’aquesta manera, les entrades de llum natural poden aprofitar-se al màxim per aconseguir potenciar la lluminositat natural. Alhora, les noves portes i marcs també són de color blanc per aconseguir una imatge moderna i homogènia.

Pel nou paviment de les zones comunes hem escollit un terra de parquet en tons clars de fusta És un paviment que s’integra molt bé amb els tons neutres generals i que és capaç de potenciar la sensació de calidesa. Aquesta combinació és perfecta en espai com els dormitoris, ja que convida a un descans ben relaxat.

Cuina oberta amb illa

La nova cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma de L. Una de les novetats és que té una illa de cuina que amplia la superfície de suport de i emmagatzematge. A més d’aquestes funcions també es pot utilitzar com a barra d’esmorzar. Genera un espai ideal per menjars distesos o rebre les visites.

Pel que fa a la cuina en si, a l’extrem dret hi ha un forat a mida per integrar la venera. Tot seguit neix el taulell principal. És allargada i li hem instal·lat la placa vitroceràmica i l’aigüera d’un sinus. A més d’això té capacitat d’emmagatzematge tant a la zona superior com a inferior, on hem integrat el forn.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. És més petit però molt efectiu, ja que amplia la superfície de suport de feina. A més, es converteix en un espai prefecte per col·locar petits electrodomèstics. Tot plegat amb un moble de cuina blanc que contribueix a generar un espai molt lluminós i ampli.

Banys moderns i funcionals

Ara el bany principal i el lavabo d’aquesta reforma a Sant Cugat ofereixen les millors prestacions en el seu ús. Li hem millorat el disseny interior i hem instal·lat un equipament sanitari de qualitat i de llarga durada. En aquest sentit disposem d’un catàleg molt ampli en reformes de banys per poder adaptar-nos a tot allò que necessiteu.

Ens hem encarregat d’instal·lar a cada bany un lavabo amb moble incorporat, un vàter i, al bany principal, una zona d’aigües. Aquest darrer element és un plat de dutxa dobra dissenyat per oferir un ús funcional en tot moment. Per a la nova imatge hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix. Hem creat un ambient fresc i agradable, ideal per a un espai diari.

Si t’ha agradat el que has vist i vols fer una reforma integral a casa teva, contacta amb nosaltres. Elaborem un projecte sobre la base de les teves necessitats i ens ajustem al teu pressupost. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i demanar-ho sense compromís, en pocs dies ho tindrem llest per entregar-t’ho.