close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Santa Coloma de Gramanet

Oferim els nostres serveis de reformes integrals tant a Barcelona ciutat com a localitats de les rodalies. És aquest projecte que hem acabat a la localitat de Santa Coloma de Gramenet. Ara aquest pis té un disseny interior actual i totes les instal·lacions renovades juntament amb un equipament complet.

Es tracta d’un projecte complet on hem treballat de manera personalitzada amb els propietaris. Gràcies a la versatilitat del nostre equip de professionals, podem adaptar-nos a tots els estils decoratius. A més, comptem amb un catàleg molt variat i ens permet oferir les millors opcions a cada cas.

Per poder apreciar els detalls d’aquesta reforma integral compartim el vídeo següent. Actualitzem els nostres perfils a xarxes socials cada dia perquè puguis veure com treballem i que podem millorar a casa teva. Aquí pots veure les nostres reformes integrals a Santa Coloma, Barcelona, Terrassa, Sant Cugat i moltes més localitats.

Lluminositat i amplitud

Un dels primers passos que establim com ha de ser el nou disseny interior de la vivenda. D’aquesta manera podem assessorar més precisament a l’hora d’escollir altres elements. Entre ells el terra, el color dels mobles, com han de ser les noves portes, etc. Per a aquesta reforma a Santa Coloma hem aplicat un disseny contemporani amb tons neutres.

Fent servir aquest tipus de colors aconseguim potenciar la lluminositat i l’amplitud de tots els espais de l’habitatge. En aquest cas, hem pintat les parets amb pintura blanca. Es tracta del color ideal per permetre que la llum natural flueixi amb facilitat per tot el pis. També cal destacar els acabats en fusta de les noves portes.

Un altre detall del nou interiorisme d’aquest pis de Santa Coloma és el nou terra. En aquesta ocasió s’ha escollit un terra ceràmic en tons foscos de fusta. Es tracta d´un paviment ideal tant a nivell d´imatge com pràctic. Genera la calidesa de la fusta i la superfície llisa garanteix poder netejar-lo de manera senzilla.

Reforma de cuina a L

La cuina d´aquest pis és oberta i està distribuïda en forma de L. El moble de cuina combina el color negre i els acabats en fusta. Es tracta d´una cuina de disseny elegant i que disposa de buits a mida per col·locar els nous electrodomèstics. A l’extrem de l’esquerra es pot col·locar la nevera, el forn i el microones.

Els dos taulells d’aquesta reforma de cuina aporten una gran superfície de suport i de feina. En aquest sentit és una cuina funcional i amb una mobilitat excel·lent. A més, sobre els taulells hem instal·lat la pica i la placa vitroceràmica. Aquesta darrera està acompanyada per una campana extractora de disseny, també amb acabats de color negre.

A nivell pràctic, com que és una cuina oberta queda connectada amb la zona principal de l’habitatge. Els trajectes de la cuina al menjador són molt més senzills amb una connexió fluida. Alhora, cada espai queda molt ben delimitat visualment.

Banys funcionals

També ens hem encarregat de reformar les cambres de bany. En tots dos casos hem fet servir un disseny interior molt semblant i hem instal·lat el mateix nombre de sanitaris. Ara cada bany disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d´aigües.

Aquest darrer element s’integra en el disseny dels banys, ja que és una dutxa de terra continu, sense plat ni mampares. Les parets les hem enrajolat amb rajoles grans de tons beix i negre. Combinades amb un terra ceràmic imitació fusta generen un espai molt acollidor i calmat. Característiques ideals per a un espai diari.

Pressupost de reformes integrals

A Grupo Inventia ens encarreguem d’oferir-te projectes de reformes integrals personalitzats ia la mida de les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17.