close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Badalona

A Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Badalona per dur a terme una completa reforma de bany. A més de realitzar projectes de reforma integral per a tot tipus d’habitatges i locals comercials, a Grupo Inventia també portem a terme projectes personalitzats de reforma parcial.

En aquest cas ens hem encarregat de renovar per complet tant la imatge com l’equipament d’una cambra de bany. El resultat, que es pot apreciar en el següent vídeo, va ser àmpliament satisfactori tant per a l’equip de treball com per als propietaris de l’habitatge.

Equipament sanitari

Es tracta d’una cambra de bany de tres peces. Amb el nou equipament sanitari, l’estança ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. En aquesta reforma de bany es va aprofitar el màxim espai disponible, distribuint els sanitaris en llocs clau per a la comoditat dels usuaris.

Amb això, el nou equipament sanitari es compon per un lavabo, amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una banyera. Al seu torn, també es va instal·lar un radiador de paret, amb funció de seca tovalloles, i un armari per ampliar l’emmagatzematge de l’estança.

Disseny de bany

Per a la nova imatge d’aquest bany es va apostar per un disseny neutre. En aquest aspecte es va voler aconseguir una estança acollidora i en la que es generés un ambient agradable. Per aconseguir-ho, totes les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color gris. Aquest mateix to es va utilitzar per a les rajoles del paviment.

Al seu torn, aquest color gris es combina amb un altre tipus d’acabats. A més del blanc porcellana dels sanitaris també incorpora els acabats en fusta, concretament en els mobles d’emmagatzematge del lavabo i l’armari ancorat a la paret.

Reforma de bany Grup Inventia

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva reforma de bany tingui l’aspecte i equipament que vulguis. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.