close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sant Eusebi de Barcelona

A Grupo Inventia hem conclòs una nova reforma integral. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar per compelt un habitatge situat al carrer Sant Eusebi de Barcelona. En ella vam millorar amb escreix tant la imatge general com l’equipament en estances concretes. Ara, l’habitatge llueix una imatge contemporània i totes les seves estadnces ofereixen les majors prestacions.

Tot seguit detallarem els punts clau d’aquest nou treball de reforma integral, però abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits per l’equip de Grupo Inventia.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda en forma de L. A la part de l’esquerra es va col·locar un primer tram de taulell equipat amb una pica. En aquesta zona es encastraron al microones i el rentaplats, al moble de cuina superior i inferior respectivament. El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un allargat tram de taulell de cuina.

Aquest ofereix superfície de suport i està equipat amb una placa vitroceràmica. En la seva part inferior es va encastar el forn. Ja a l’extrem es va disposar un buit a mida per a la nevera. Al seu torn, la cuina compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que disposa d’armaris i calaixos al llarg de la part inferior i superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van millorar amb un complet equipament sanitari. Es tracta de cambres de bany de tres peces compostos per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa.

Per a la nova imatge en aquesta reforma de banys es va apostar per un enrajolat total de les parets amb rajoles bisellades de color blanc. Amb això, en ambdues estances s’aconsegueix generar major lluminositat i amplitud visual. Això es combina amb un paviment hidràulic que aporta molta personalitat en tots dos banys.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs el millor projecte per la teva reforma integral. Els nostres experts et oferiran les millors opcions i s’ajustaran a les teves necessitats. Sol·licita el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.