close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Servei d’interiorisme a Barcelona i mobiliari

7 maig, 2021 · Blog

A Grupo Inventia oferim tots els serveis que es requereixen en una reforma integral. Entre ells els d’interiorisme i mobiliari. Preparem cada treball amb un precís projecte de disseny interior en què incloem plànols i renders 3D. Tot això en base a les necessitats exposades pels clients. Així poden veure una aproximació real del resultat de l’obra i realitzar els canvis que es considerin oportuns. Tot això sense cost ni compromís.

A més de comptar amb un equip professional d’interiorisme a Barcelona també oferim la possibilitat de moblar l’habitatge a reformar. Comptem amb una àmplia varietat en mobiliari per a totes les estances. Si així ho vols la teva llar estarà a punt per entrar a viure quan es finalitzi el projecte. A més d’aquests serveis també comptem amb professionals per reformar la cuina, els banys, canvi de terra, treballs de pintura, etc. En el següent vídeo exposem com afrontem un projecte de reforma i la facilitat que és treballar amb Grupo Inventia.

Interiorisme modern

Un dels projectes més recents en interiorisme i mobiliari ens porta fins al carrer Balmes de Barcelona. És un bon exemple per comprovar el treball de la nostra empresa d’ interiorisme i reformes mostrant el resultat. Ens hem encarregat de renovar la imatge de l’habitatge per complet i també de moblar totes les seves estances. Entre elles el saló i els dormitoris.

El nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat en base a un disseny interior contemporani. L’objectiu era generar espais amb un ambient agradable a través de potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat. Per a això s’ha utilitzat un to de pintura beige amb què s’han aconseguit estances molt acollidores i ideals per a una llar. El nou terra de parquet també aporta una calidesa ideal perfecta per a cada ocasió.

muebles salon

Servei de mobiliari

Com hem esmentat aquest ha estat un treball complet d’interiorisme a Barcelona i mobiliari. Una vegada conclosos els treballs de reforma integral s’ha procedit a moblar totes les seves estances. Per al saló s’ha optat per un sofà i un moble per a la televisió molt funcionals. També hi ha espai per ubicar una taula de menjador, encara que gràcies a la nova barra de cuina es disposa d’un espai perfecte per als àpats.

L’habitatge compta amb diversos dormitoris i ara tots compten amb el mobiliari idoni per oferir les millors prestacions. Al llit l’acompanyen un armari de grans dimensions i una tauleta de nit. Tot això amb un acabat en tons clars de fusta acords a el nou interiorisme de l’habitatge. En els dormitoris de major superfície també es col·locat una zona de treball, amb un escriptori i la seva corresponent cadira.

diseño dormitorio barcelona

Interiorisme a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Ens adaptem a tot tipus d’estil i pressupostos, segur que podem oferir-te les millors solucions a les teves necessitats. Per sol·licitar el teu projecte pots trucar-nos al 93 209 97 17 o fer-nos arribar les teves peticions a través d’aquest formulari web.