close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Taula plegable i altres mobles funcionals

28 juny, 2023 · Blog

La funcionalitat és una característica vital a totes les llars. Actualment qualsevol racó de casa nostra pot oferir-nos alguna característica positiva que contribueixi a generar més positivisme. Per això, els dissenyadors d’interiors s’encarreguen de pensar en tota mena d’elements que es puguin ajustar a les necessitats actuals.

Per exemple, és habitual que es reformin pisos etil loft o de superfície més petita. L’objectiu pot ser crear habitatges per a persones independents, parelles o pisos de vacances. Amb l’espai més reduït sorgeix la necessitat de crear un mobiliari que s’adapti a l’espai disponible. Per fer-ho, els mobles plegables seran l’element clau.

mesa plegable

Des d’una taula plegable fins a cadires que es poden guardar còmodament en un armari si ocupar espai. Les taules i les cadires plegables han passat de ser un element suplementari a convertir-se en el mobiliari oficial de moltes cases. El seu gran avantatge és que poden muntar fàcilment i quan no es necessiten es guarden per alliberar espai.

Taula plegable de fusta

A partir d´aquesta premissa el mercat s´encarrega d´oferir-nos múltiples opcions per als nostres mobles plegables. Avui dia és senzill trobar tota mena de taules plegables en múltiples mides i fabricades en una gran varietat de materials. De fet, amb aquestes peces mobiliàries podem ajustar la imatge de casa nostra al disseny interior que més ens agradi.

Gràcies a això, el mobiliari plegable es pot adaptar a tot tipus d’estils decoratius. Des d’un clàssic disseny interior contemporani fins a un atrevit estil industrial. Per això dependrà el material amb què estiguin fabricats. En aquest sentit podem trobar al mercat taules i cadires plegables de fusta, de ferro, de plàstic i un llarg etcètera.

Si ens cenyim al primer cas esmentat, l’estil contemporani podríem establir unes premisses per al mobiliari plegable. Entenent un disseny amb tons neutres i que pretén generar lluminositat i calidesa, la taula plegable de fusta és perfecta. El seu acabat encaixa molt bé amb colors com el blanc, el beix i altres tons neutres. A més, pot ser el complement perfecte per a un terra de parquet.

mesa plegable madera rustica

Cadires i tamborets funcionals

El mobiliari plegable sempre s’ha relacionat amb elements per asseure’s. Les cadires i tamborets plegables són perfectes per disposar de més seients sense ocupar un gran espai. A més, la cadira plegable pot valer tant per a moments de reunió amb la família o amics com per seure en altres espais de la casa.

Les cadires i tamboret plegable són ideals per a la cuina. Encara més si tenim un espai destinat a zona office. Habilitant una taula plegable de paret podem disposar d´un espai d´esmorzar molt pràctic i econòmic. Així aconseguim un espai perfecte per no haver de traslladar tots els plats i coberts quan no calgui.

La cuina ha anat guanyant més pes com a espai de socialització i aquests detalls es tenen molt en compte a l’hora de dissenyar o reformar una cuina. Com hem esmentat, el mercat coneix les necessitats actuals i ofereix una gran varietat d’opcions. Ara podem tindre una taula plegable amb cadires o tamborets que s’adapten a qualsevol espai de la casa.

mesa plegable pared

Amb aquestes idees podràs aprofitar cada centímetre de casa teva i disposar d’espais multifuncionals segons et convingui. Si ja tens definit el teu estil decoratiu, cerca mobiliari plegable sobre aquesta premissa, segur que trobaràs el que necessites.