close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Treball de reforma de bany al carrer Diputació de Barcelona

Aquesta mateixa setmana a l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació. En aquesta ocasió hem dut a terme una completa reforma de bany en un habitatge situat al carrer Diputació de Barcelona. Es tracta d’una reforma parcial, ja que en Grupo Inventia elaborem projectes tant per a reformes completes d’habitatges com per a estances especifiques. Entre elles les cambres de bany.

Treballem amb els millors distribuïdors i comptem amb una àmplia varietat d’opcions per a reformes de bany. Amb nosaltres podràs tenir la cambra de bany que vols escollint en primera persona tots els seus aspectes. A més comptaràs amb l’assessorament personalitzat del nostre equip d’interioristes a Barcelona. Gràcies a la nostra versatilitat ens adaptem a qualsevol estil i oferim una relació qualitat-preu apta per a tots els pressupostos.

Abans de repassar les millores realitzades en aquesta nova reforma de bany a Barcelona compartim el vídeo en què vam mostrar els seus acabats generals. Si vols veure més treballs realitzats per la nostra empresa de reformes et convidem a seguir el nostre canal de Youtube.

Nous sanitaris

Una de les principals novetats en aquesta reforma de bany és el seu equipament sanitari. Donades les característiques de l’estança i les necessitats dels propietaris s’ha apostat per un bany pràctic i funcional de tres peces. Un altre detall és que a la cambra de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. Gràcies a aquest elements s’aconsegueix aprofitar al màxim l’espai disponible.

A la part dreta s’ha col·locat un lavabo de disseny rodó i situat sobre el moble de bany. Aquest compta amb dos calaixos per a l’emmagatzematge i contribueix a una correcta organització de l’estada. La capacitat d’emmagatzematge d’aquesta reforma de bany s’amplia amb un armari vertical ancorat a la paret. En aquest cas les dues peces presenten acabats en fusta.

Per la seva banda el vàter presenta una imatge clàssica, amb cisterna vista, encara que amb línies modernes i arrodonides. Finalment, s’ha construït una dutxa d’obra amb una paret divisòria i tancaments de mampares de portes corredisses. Aquestes són transparents i no li resten espai visual a l’estança.

Disseny de bany

En aquesta reforma de bany a Barcelona s’ha imprès un disseny interior contemporani. S’ha generat un ambient molt agradable a través de combinar tons neutres i frescos. Ara l’estança llueix una imatge perfecta per a un espai d’ús diari i que requereix transmetre tranquil·litat.

Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige. La resta de paret fins arribar a el sostre s’ha pintat de blanc. Es tracta d’una opció que aporta sensació d’amplitud i lluminositat. A més permet introduir altres acabats com els de fusta presents en el moble de lavabo i l’armari de paret.

La imatge d’aquesta reforma de bany es completa amb un nou paviment. En aquest cas s’ha escollit un terra ceràmic amb acabat hidràulic que combina els colors beige i blau. En l’aspecte visual és un gran encert i també a nivell pràctic. La cambra de bany necessita un terra resistent i fàcil de netejar, aquest sòl cobreix totes dues necessitats.

Reforma de bany a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals en disseny i reforma de bany. Des del primer moment comptaràs amb els seus consells i s’elaborarà un projecte en base als teus gustos i necessitats. Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 290 97 17 o omplir el formulari que trobaràs a la web. T’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.