close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Triar pintura per a banys petits

24 gener, 2024 · Blog

Quan es tracta de triar pintura per a banys petits, hi ha diversos factors a considerar, com el color, la brillantor i la resistència a la humitat. La cambra de bany és un espai molt important a totes les llars. S’usa diàriament per fer les nostres tasques d’higiene personal i per aquest motiu ha de presentar les millors condicions.

En el cas que tinguis una cambra de bany petita, la pintura juga un paper fonamental. Depenent del disseny que escullis et permetrà crear diferents ambients i potenciar sensacions. Escollir una pintura per a banys és una tasca a la qual has de prestar atenció i per això comentarem alguns conceptes que has de tenir en compte.

pintura para baños

Colors clars i neutres

Per a banys petits et recomanem colors clars, com blanc, beix, gris clar o tons pastís. Es tracta de tonalitats que tendeixen a generar en un espai més sensació d’amplitud i lluminositat. A més, aquests tons també són versàtils i combinen bé amb altres colors i accessoris de bany.

L’objectiu principal és aconseguir un ambient relaxat i còmode. Vas a utilitzar aquesta cambra de bany petita cada dia i t’ha d’oferir un bon confort. Alhora, pots combinar altres elements per potenciar encara més aquestes característiques. Per exemple, amb un mirall de bany, seràs capaç de potenciar encara més l’amplitud i la profunditat. En un bany petit són característiques molt beneficioses.

Pintura setinada o semibrillant

A nivell de practicitat, opta per pintures amb un acabat setinat o semibrillant. El gran punt a favor daquests acabats és que són més fàcils de netejar. A més, repel·leixen millor la humitat que les pintures planes. D’altra banda, la brillantor pot ajudar a reflectir la llum i fer la impressió d’un espai més ampli.

En aquest cas, una altra opció per aconseguir l’objectiu de crear un ambient confortable en una cambra de bany petit.

pintura anti moho baño

Pintura per a banys antihumitat

A més de l’estètica, també heu de tenir en compte les qüestions pràctiques. Els banys són propensos a la humitat i la floridura, així que considera utilitzar una pintura resistent a la floridura per evitar problemes futurs. L’avantatge d’aquestes pintures és que contenen ingredients que ajuden a prevenir el creixement de floridura i fongs.

Gràcies al mercat de pintures per a banys podreu trobar l’opció perfecta per unir imatge i funcionalitat. En aquest cas us recomanem valorar-lo en el moment de pintar el bany. Com que és un espai exposat a humitats diàriament, cal aplicar una protecció extra.

Combinació de colors

Tenint en compte els acabats i les característiques de la pintura perfecta per a un bany petit, també el pots combinar amb altres tons. Si vols afegir un toc de color, considera una paleta de colors que inclogui tons neutres i accents més vibrants. Podeu pintar una paret en un color més intens per afegir interès visual sense aclaparar l’espai.

pinturas baños pequeños

Hem compartit diversos detalls que cal tenir en compte a l’hora d’escollir una pintura per a banys petits. Des de la part visual fins a l’apartat més pràctic. Alhora, l’elecció de la pintura també dependrà de l’estil general del teu bany i les teves preferències personals. Sempre és aconsellable provar mostres abans de fer l’aplicació completa per assegurar-te que estàs satisfet amb el resultat.