close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Viatjar a una altra època amb un dormitori vintage

30 abril, 2015 · Blog

Actualment disposem d’una infinitat d’estils per decorar la nostra llar o qualsevol de les estades d’ell: de modern, de minimalista, d’estil oriental, etc. Tenim a la nostra disposició tantes proposta que a vegades no sabem quin triar.

Per aquesta raó, des Grupo Inventia us presentarem un sol estil de decoració, un que està en auge i del que moltes persones han adoptat com a forma de vida, us parlarem de l’estil vintage. En aquest cas ens centrarem en com decorar un dormitori utilitzant aquest estil.

L’adjectiu vintage s’ho vam atorgar a aquelles peces que no formen part de l’època actual, sinó que van ser utilitzades antany i ara les reciclem, sense necessitat de canviar el seu ús. Una còmoda seguirà sent una còmoda.

Per proporcionar-li un estil vintage al teu dormitori és important que tinguis en compte l’aspecte dels mobles, entre ells, les tauletes de nit o la còmoda. L’ideal, és que aquests elements en concret vagin a joc, ja que la sala es veurà més robusta. Per què diem això? Per la segona característica que han de tenir els mobles. L’estil vintage té com a característica l’ús de moble de fusta fosca com la de noguera, cirerer o caoba. Com més fosques, més sensació d’antiguitat.

Com a última indicació en aquest aspecte, es poden pintar en els mobles algunes roses. Tot i que el toc vintage estaria assegurat, això ho decidirà la personalitat de cada un.

Seguint amb els moble, seria bo que el llit també fos similar pel que fa a la forma i al color. Més en concret, el nostre llit d’estil vintage d’estar coronada per diverses coixins i coixins i recoberta per un nòrdic voluminós, ja que la pompositat és un element clau.

Un cop llest l’anterior, passem a les parets. Amb aquest tema s’ha de ser curós, ja que l’estil vintage va carregat d’ornaments i tampoc volem crear un clima molt angoixant. Es pot optar per pintar les parets, els tons blancs i beix anirien bé, o col·locar algun tipus de paret amb un estampat victorià. El que no ha de faltar en el nostre dormitori vintage és un mirall sobre de la nostra còmoda. Per anar bé, aquest hauria de tenir una forma ovalada, sent també recomanat que el marc guardi una certa semblança a la resta de mobles de l’estança.

Tenint la nostra habitació ja gairebé completa, només faltarien els petits detalls amb què es mostra la nostra personalitat. En aquest apartat, les capsetes són molt recomanables i poden estar estampades amb flors. Un altre element que li atorgarà un clar estil vintage al teu dormitori són les cistelletes de vímet, per no oblidar algun pot de vidre de perfum, per exemple.

Des de Grupo Inventia sempre ens agrada donar-vos consells perquè pugueu decorar i vestir la vostra llar, però de vegades cal anar més enllà. Si necessiteu assessorament personalitzat no dubteu a contactar amb nosaltres. El nostre equip d’interioristes t’escoltarà i trobarà la millor solució per al teu cas.