close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Viladecans

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma de bany. En aquesta ocasió ens van desplaçar fins a la localitat de Viladecans per renovar completament aquesta estança. En línies generals vam aconseguir imprimir un estil contemporani i modern és aquest bany, a més de renovar completament l’equipament sanitari.

Anem a comentar els aspectes més destacats d’aquesta nova reforma de bany, encara que abans compartim aquest vídeo perquè es puguin apreciar amb major detall els acabats generals aconseguits.

Interiorisme bany

Una part fonamental és aquesta reforma de bany era aconseguir que l’estança lluís perfecta a través d’un ambient fresc i agradable. Això es va aconseguir enrajolant completament les parets amb rajoles bisellades de color blanc. Això es combino amb un altre tipus d’enrajolat amb rajoles de tipus hidràulic amb dibuixos en blanc i negre. Concretament es van col·locar a la paret de la dutxa, tant en la interior com a l’exterior.

Aquest toc vintage li escau de meravella a una cambra de bany en què es va col·locar un paviment de color gris. Així es va contribuir a homogeneïtzar encara més el disseny interior. Les tonalitats neutres permeten la inserció d’altres textures de forma perfecta, cosa que veiem en els acabats en fusta del moble de bany.

Equipament sanitari

Un altre dels aspectes a millorar en aquesta reforma de bany era l’equipament sanitari. Ara, l’estança compta amb els elements indispensables per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Aquest es composa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, perfecte per organitzar els productes d’higiene, un vàter i la citada dutxa. Aquesta està protegida per una mampara transparent, alguna cosa ideal per no restar-li espai visual a la cambra de bany.

Disseny i reforma de bany

A Grupo Inventia comptem amb els professionals encertats perquè a la teva reforma de bany no li falti de res i llueixi tal com vulguis. Sol·licita el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.