close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Vilanova i la Geltrú

A Grupo Inventia ens vam desplaçar fins a la localitat de Vilanova i la Geltrú per dur a terme la reforma integral d’un habitatge. S’hi va aplicar un estil contemporani en totes les estances, dotant-les de lluminositat i sensació d’amplitud. A més, estances clau com la cuina o el bany es van equipar completament.

Abans de repassar els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits.

Reforma de cuina

La cuina és oberta i està distribuïda en forma d’U amb tres trams de taulell. A la part dreta es va col·locar un primer tram de taulell equipat amb una pica. El taulell de la part central està equipada amb una placa vitroceràmica i una campana extractora. A més, aquesta part de la cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

Al costat esquerre es va disposar un nou tram de taulell. Aquest és flotant i té la funció de barra de cuina. A més, àmplia amb escreix la superfície de suport i de treball. Per la seva banda, els electrodomèstics es van encastar en una paret independent. Nevera, forn i microones estan disposats per oferir la major funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells.

Reforma de bany

La cambra de bany es situa en un espai ampli i està completament equipada. En ella, l’equipament sanitari ofereix les millors prestacions. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, una parella de vàter i bidet i una dutxa molt espaiosa.

El disseny interior d’aquesta reforma de bany va seguir les línies generals de la resta de l’habitatge. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, generant una imatge molt agradable i àmplia. Per al paviment es van utilitzar rajoles amb acabats en fusta, oferint una imatge robusta i càlida.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’oferim projectes de reforma integral a mida i ajustats a les teves necessitats. Pots sol·licitar el teu projecte i pressupost de forma gratuïta i sense compromís.