close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

5 idees decoratives per Nadal

22 desembre, 2023 · Blog

S’acosten uns dies molt moguts i de molta il·lusió. Les vistes de la família i amics seran constants i qualsevol dia és bo per trobar-te amb els teus éssers estimats. Tot plegat envoltat per l’esperit nadalenc que és present en tots els sentits. A més de la teva roba o dels àpats que celebris, la decoració nadalenca també és protagonista.

Per aquest motiu compartirem 5 idees decoratives per Nadal. El millor de tot és que es tracta de manualitats, perquè siguis participi i protagonista de la decoració nadalenca de casa teva. A més, és la millor excusa per passar un bon moment en família, ja que tant els grans com els petits hi poden participar.

decoracion navidad natural

D’aquesta manera podràs imprimir el teu estil personal als guarniments nadalencs que vesteixin casa teva en aquestes dates. També pensem a la butxaca i et proposem idees decoratives econòmiques i que es poden fer amb productes reciclats i naturals. Estem convençuts que passarà una estona súper divertida en família.

Adorns de paper Quilling

Una bona opció decorativa per al Nadal és fer servir la tècnica de quilling per fer adorns de paper en forma d’estrelles, àngels o rens. Es tracta d’un adorn amb diverses opcions possibles, ja que pots penjar-los a l’arbre de Nadal o fer-los servir com a decoració per a les finestres. En aquest cas només necessites tires de paper de colors, cola i una mica de paciència.

Corones fetes a mà

Un adorn que ens agrada molt és crear la teva pròpia corona nadalenca amb elements naturals com ara branques de pi, pinyes i baies. Pots donar-li un toc personal amb cintes, llaços i guarniments. És una activitat divertida i el resultat és una estupenda corona que pots penjar a la porta d’entrada de casa teva o en un espai interior.

centro decoracion navidad

Boles de Nadal personalitzades

Et proposem un treball de personalització nadalenca que pot ser molt vistosa i original. Compra boles de Nadal transparents i omple-les amb petits objectes que reflecteixin els teus interessos o records familiars. Poden ser lluentons, fotografies petites o fins i tot missatges escrits en diminuts rotlles de paper. Es tracta d’una opció que ofereix diverses possibilitats, a més que cada membre de la família pot crear la seva.

Calendari d’Advent hand made

Un altre clàssic del Nadal és el Calendari d’Advent. Tu també podeu crear el vostre amb petites bosses de paper o caixes. A cada bossa o caixa, col·loca una sorpresa petita, com xocolates, missatges o petits regals. Passa-ho genial creant-lo i penja’ls en una corda o col·loca’ls en una taula decorativa.

calendario adviento handmade

Espelmes decoratives

Decora espelmes blanques simples amb motius nadalencs. Pots fer servir cintes vermelles i verdes, adhesius amb figures nadalenques, o fins i tot fondre crayons de colors sobre les espelmes per crear un efecte colorit. Com a mesura preventiva, comprova sempre que les espelmes estiguin segures i recorda no deixar mai espelmes enceses sense supervisió.

velas decoracion navidad

Aquestes són algunes idees decoratives per a Nadal, encara que les pots personalitzar segons els teus gustos i materials disponibles. Diverteix-te decorant la teva llar per als dies nadalencs!