close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

6 idees per decorar amb tires de llums LED

20 octubre, 2023 · Blog

La il·luminació és un element clau al sector del disseny interior d’habitatges. Es tracta d’un dels elements protagonistes i sempre ha estat present en forma de làmpades o llum natural. A dia d’avui el mercat us ofereix una gran varietat d’opcions per il·luminar la vostra llar. Entre elles hi ha les tires de llums LED.

Es tracta d’un tipus d’il·luminació molt versàtil i que ens permet tenir llum en un espai de manera senzilla i funcional. A més, un gran avantatge dels llums LED és que tenen un menor consum que els llums convencionals. De la mateixa manera, són llums amb més durabilitat i un material molt resistent. En altres paraules, els llums o focus LED són més econòmics i sostenibles.

luces led

A l’hora d’escollir una nova forma de generar llum, les tires LED són una excel·lent manera d’afegir il·luminació ambiental a casa teva i donar-li un toc d’estil. Atès que és una opció molt demanada, compartim sis idees per decorar amb tires de llums LED.

Il·luminació al sostre i prestatgeries

Instal·leu tires LED al llarg del perímetre del sostre en una habitació per crear una il·luminació indirecta i suau que afegeix un toc d’elegància i realça la sensació d’espai. El mercat us ofereix una gran varietat de llums led per sostre. Pots escollir entre una llum fixa i fins i tot que canviï d’intensitat i color segons els teus requeriments.

A més de les tires que hem esmentat, també pots optar per llums led encastades al sostre. Queden disposades com si fossin llums d’ull de bou i et permeten gaudir d’una il·luminació correcta a casa teva.

D’altra banda, també podem fer servir elements del mobiliari per col·locar tires de llums LED. Es poden col·locar en prestatgeries o lleixes per ressaltar llibres, objectes decoratius o altres elements de la llar. Els llums LED no només il·lumina els elements exposats, sinó que també afegeix un toc modern a la decoració.

Llums LED a cuina i banys

Tenir una cuina ben il·luminada és essencial per poder elaborar els nostres àpats de manera òptima. Col·loca tires LED sota els gabinets de la teva cuina per crear una il·luminació indirecta i funcional que també pot servir com a llum de nit. A més de l’aspecte pràctic, això pot fer que a la cuina es generi una imatge més acollidora.

luces led cocina

Altres espai important on pots posar llums LED amb facilitat és la cambra de bany. Si tens un mirall gran al teu bany, col·loca tires LED al voltant de la vora per crear una il·luminació uniforme i atractiva. Això no només és pràctic, sinó que també afegeix un toc de glamour.

Il·luminació al mobiliari

Pots afegir un aspecte contemporani als teus mobles instal·lant tires LED a la part inferior de taules, escriptoris o armaris. Això crea un efecte flotant i realça l’aparença dels mobles. El gran avantatge que t’aportarà és que podràs decidir quina llum encens a cada moment. D’aquesta manera no caldrà encendre tots els llums de l’habitació on estarem un temps.

Una altra manera atractiva d’il·luminar la teva llar et farà fer servir els elements decoratius que tinguis. Si teniu obres d’art o un altre tipus de decoració a la paret que voleu destacar, col·loqueu tires de llum LED a la part superior o inferior de l’obra per il·luminar-la de manera artística i atractiva. Et pot aportar la llum necessària en moments reixats.

luces led techo

Com hem esmentat al principi, recorda que les tires de llums LED vénen en una varietat de colors i poden ser controlades amb comandaments a distància o aplicacions mòbils per ajustar la intensitat i el color segons les teves preferències. Amb aquestes idees per crear l’atmosfera que desitges a casa teva.