close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma a Barcelona

Una de les nostres darreres reformes a Barcelona l’hem feta al carrer Mossèn Amadeu Oller de Barcelona. En aquest habitatge ens hem encarregat de millorar tant el disseny interior de les estances com el seu equipament. Es tracta d’un projecte complet d’interiorisme i de reforma interior.

Per veure totes les millores realitzades en aquesta reforma a Barcelona compararem l’abans i després. A més, s’ha dut a terme una redistribució d’estades, incloent-hi enderrocament de parets per obrir espais. Al següent vídeo es pot apreciar com hem convertit un pis sense més ni més en una llar moderna i funcional.

Reforma de cuina

A la nostra empresa de reformes tenim un departament especialitzat en cuines. Per a aquesta reforma a Barcelona hem optat per una cuina oberta i connectada a altres zones de la casa com el saló i el menjador. La curiositat del projecte és que hem col·locat la nova cuina al lloc original de la cambra de bany.

Hem obert l’espai entre un dormitori i el bany original per fer un rentat de cara espectacular. Hem creat un espai ampli i que connecta zones clau de la llar. La cuina és oberta al saló i al menjador. El nou moble de cuina està dividit en dos mòduls on hem integrat tot l’equipament.

El costat dret és el principal i compta amb un taulell allargat i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. Disposa de diversos calaixos i armaris per organitzar tota mena d’elements de cuina. També està equipada amb una placa vitroceràmica, un forn i un microones.

Disseny interior contemporani

La cuina acaba de completar-se amb un moble a la banda esquerra amb un buit a mida per a la nevera i un petit taulell equipat amb la pica. També disposa d’armaris per a guardes productes de cuina o petits electrodomèstics. D’aquesta manera, el moble de cuina de color negre està ben integrat en el nou disseny contemporani.

Tant a les zones comunes com als dormitoris hem pintat les parets de color blanc. Gràcies a això aconseguim aprofitar al màxim la llum natural i que flueixi amb facilitat per tots els racons. En casos com en aquest cas, l’objectiu és potenciar al màxim la sensació d’amplitud i lluminositat. Característiques clau a pisos familiars.

Una altra millora respecte a l’immoble original és que hem canviat les portes d’acabat de fusta per portes de color blanc. Ara es projecta una imatge més homogènia i lineal en conjunt a un nou paviment. Per substituir el terra de gres que tenia el pis hem optat per un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. Gràcies a això aconseguim més sensació de calidesa a totes les estances.

Nova cambra de bany

Un altre dels canvis radicals d’aquesta reforma a Barcelona el trobem a la nova cambra de bany. Ara l’espai de neteja de la casa s’ubica al lloc original de la cuina. Sens dubte un treball minuciós per aconseguir una òptima distribució d’espais. Després de retirar tot allò relacionat amb l’antiga cuina, hem adequat el bany perquè ofereixi les millors prestacions.

Les antigues rajoles han deixat pas a unes elegants rajoles de color gris. Hem enrajolat les parets completament generant un ambient fresc i relaxat. Per al nou terra de bany hem col·locat unes rajoles blaves amb efecte desgat. Aporten un toc de personalitat al bell disseny interior del bany.

Els nous sanitaris també brillen amb llum pròpia. El lavabo és una petxina de pedra que aporta una imatge única, a més de la funcionalitat habitual. L’acompanya un vàter flotant amb forma de càpsula i amb la cisterna oculta. Per a la zona d‟aigües hem optat per un plat de dutxa quadrat i ampli.

Pressupost de reforma a Barcelona

A la nostra empresa de reformes elaborem el teu projecte a mida i ajustat a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.