close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de pis a Barcelona

Una de les nostres reformes integrals més recents ens porta fins al carrer Comandante Benítez de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes d’aquest habitatge. En aquesta reforma de pis a Barcelona hem fet millores tant en l’aspecte de la imatge com en el de les instal·lacions.

Per veure les millores i canvis realitzats en una reforma de pis el millor és comparar l’abans i després. En aquesta ocasió el canvi es nota des del rebedor fins a la darrera habitació. Ara aquest habitatge està a punt per oferir i garantir les millors prestacions i funcionament. També s’han redistribuït espais, per això més enllà de la imatge també ha canviat a nivell de disposició.

Tots aquests detalls i millores els comentarem una per una. De totes maneres volem compartir un vídeo on posem cara a cara l’abans i després. A més d’aquesta reforma de pis a Barcelona podeu veure molts projectes finalitzats al nostre canal de Youtube. També ens pots seguir a diferents xarxes socials que actualitzem diàriament.

Reforma de cuina oberta

La cuina és un dels espais més importants de la llar i una de les reformes més sol·licitades. Per això ens hem especialitzat en reformes de cuines per poder oferir les millors opcions en tots els casos. En aquesta ocasió s’han enderrocat parets i s’ha creat una cuina cuina nova oberta a la sala d’estar i menjador.

S’ha utilitzat una distribució de cuina a U, ja que garanteix una mobilitat perfecta i molta funcionalitat en el seu ús. Els nous electrodomèstics queden integrats a l’extrem esquerre del moble de cuina. Així s’ubiquen en un mateix lloc i hi ha buits a mida per a una nevera, un forn, un microones i una vinoteca.

A partir d’aquí neix un taulell en forma d’U que compta amb placa vitroceràmica i aigüera. De la mateixa manera, també ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. El nou moble de cuina també amplia la capacitat de magatzematge. Hi ha calaixos i armaris al llarg de tota la part inferior del taulell i també armaris a la part superior esquerra.

Reforma i nous banys

En aquesta reforma de pis a Barcelona s’ha renovat la cambra de bany original ia més se n’ha creat un de nou. Per a aquest segon s’ha adequat l’espai on hi havia la galeria i l’estenedor. Gràcies a aquesta millora ara el pis disposa d’un espai extra d’higiene, modern i completament equipat.

Pel que fa als nous sanitaris, cada cambra de bany s’ha equipat amb tres peces. S’ha instal·lat un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge a la zona inferior i us acompanya un vàter de línies modernes. A totes dues reformes de bany la zona d’aigües l’ocupa un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge de les cambres de bany també s’ha optat per un estil similar. És un disseny modern que ha generat dos espais molt lluminosos i visualment amplis. Les parets s’han enrajolat amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un terra tipus hidràulic.

Interiorisme contemporani

Una altra de les millores que s’han fet en aquesta reforma de pis és l’actualització de l’interiorisme de l’habitatge. Per millorar la imatge s’ha optat per un interiorisme d’estil contemporani i actual. Hem aconseguit l’objectiu d’aconseguir espais lluminosos i amplis que generen ambients acollidors.

Per a ells, les parets dels espais comuns i dels dormitoris s’han pintat amb un to suau de color beige. D’aquesta manera, la llum natural pot circular per tot el pis de manera fluida. Les noves portes i finestres són de color blanc i generen un agradable contrast amb la paret. Seguint la línia els sòcols també són de color blanc.

La millora de l’interiorisme s’ha completat col·locant un nou terra a tota la superfície d’aquest pis barceloní. S’ha escollit un terra de parquet en tons clars de fusta. Una elecció perfecta, ja que és un terra resistent en allò pràctic i molt agradable a l’apartat visual. El seu acabat de fusta genera una sensació de calidesa idònia per a una llar.

Pressupost de reforma de pis

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals del sector. Ens encarreguem de renovar casa teva tal com a tu t’agrada, oferim les millors opcions a totes les teves necessitats. Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17, t’ho lliurem sense compromís.