close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia l’avalen anys d’experiència en el sector de les reformes integrals. Després de molts projectes realitzats, veure l’abans i després d’un treball és la millor manera de comprovar com la nostra empresa de reformes és capaç de millorar amb escreix totes les estances d’un habitatge. En aquesta ocasió anem a comparar l’habitatge que ens vam trobar al carrer Amadeu Oller de Barcelona i el resultat aconseguit després de renovar-lo per complet.

Abans de repassar alguns dels detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, anem a compartir un vídeo en què es pot apreciar clarament l’abans i després.

Cuina renovada

La cuina s’ubica en un espai obert i està distribuïda en forma de L. A la part enganxada a la paret es va col·locar un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. En aquesta zona es va disposar capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina, on es van encastar el forn i el microones respectivament.

Torçant cap a l’esquerra, al costat obert, es va disposar un nou tram de taulell, aquest equipat amb una pica. A més de les instal·lacions, els taulells ofereixen una àmplia superfície de suport i de treball. Finalment, la nevera es va col·locar a la zona de l’esquerra, quedant separada del moble de cuina, però en el mateix espai.

Bany equipat

El nou equipament sanitari de la cambra de bany comença per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un elements molt útil a l’hora d’organitzar l’estada. A aquest li segueixen un vàter d’imatge clàssica i una pràctica dutxa. Aquest útlim element està protegit per una mampara de portes corredisses, alguna cosa molt útil per evitar esquitxades a la resta de l’estança.

Per a la nova imatge de les cambres de bany es va optar per un enrajolat a mitja altura amb rajoles tipus metro de color blanc, es tracta d’una opció que t’assegura una imatge actual. Per pintar la paret fins arribar al sostre es van utilitzar pintures neutres. Un altre element que coincideix en les dues reformes de bany és el terra hidràulic que es va col·locar.

Abans i després reforma integral

Els resultats en les reformes integrals de Grupo Inventia són altament satisfactoris. Escoltem les demandes dels propietaris i plasmem la seva idea i necessitats en un projecte que lliurem de forma gratuïta i sense compromís. Per solicitar-lo, tan sols has de contactar amb nosaltres.