close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Barcelona

Un cop finalitzada us hem mostrat el resultat de la reforma integral que estàvem realitzant al carrer Lluna de Barcelona. Com que tots els nostres projectes el resultat es veu increïble i ha comportat un procés molt cuidat. Els nostres equips d’interiorisme i obra han treballat conjuntament per aconseguir una autèntica llar.

D’aquesta manera compararem abans i després d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. És un habitatge que ha passat de mostrar-se en clar desús a ser una llar altament funcional. Després del pas de Grupo Inventia tots els espais donen el millor de si i disposa de nova imatge i equipament.

Abans de repassar les millores realitzades en aquest habitatge al detall compartim l’abans i després de reforma al següent vídeo. Pots veure’n molts més com aquest al nostre canal de Youtube. Comprova que a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia som capaços de tot. La nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a tota mena d’estils i pressupostos.

Empresa d’interiorisme

Els projectes de reforma integral de Grupo Inventia inclouen un projecte d’interiorisme a Barcelona. El nostre departament està format per especialistes en disseny interior que assessoren personalment cada client. Així podem oferir un servei complet en aquest aspecte i adaptar-nos a les necessitats dels propietaris.

A nivell d’imatge el canvi és molt notori a tots els espai de l’habitatge. S´ha passat d´un estil antiquat a una imatge moderna i actual. Els treballs de pintura han donat vida a cada racó de la vivenda. S’hi inclouen espais com la sala d’estar, el menjador o els dos dormitoris. S’ha fet servir un interiorisme contemporani que genera espais molt lluminosos i visualment amplis.

Per això les parets s’han pintat de color blanc, la tonalitat ideal per dotar de vida una llar. També s’ha fet un canvi de portes per accedir als dormitoris i al bany. Són de color blanc i contribueixen a generar una imatge homogènia i lineal. A més, són portes corredisses, per la qual cosa s’aprofita al màxim l’espai de cada estança.

Un altre dels elements renovats és el paviment. S’ha passat d’un terra de gres diferent a cada espai a un terra de parquet en tons mitjans de fusta. El nou paviment s’ha col·locat a totes les estances, contribuint a generar una imatge única per a tot l’habitatge. De la mateixa manera, el terra de parquet potencia la imatge moderna i actual que vol aportar l’interiorisme contemporani.

Reforma de cuina

La cuina és un altre dels espais que s’han millorat en aquesta nova reforma a Barcelona. S’ha mantingut a la seva ubicació original, però ha passat de ser una cuina independent a una cuina oberta. D’aquesta manera s’ha aconseguit un espai més connectat amb la resta de la llar i amb més funcionalitat en el seu ús.

Per a la nova reforma de cuina s’ha escollit un moble lineal amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior. Alhora també s’ha equipat completament amb nous electrodomèstics. Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una aigüera. A la part inferior s’ha integrat el forn, mentres que a l’extrem esquerre s’ha col·locat la nevera.

Per la seva banda, la imatge de la cuina ha canviat completament. Com que és una cuina oberta se n’ha adaptat el disseny al de la resta de la vivenda. D’aquesta manera s’ha passat d’una imatge antiquada a una cuina moderna amb mobiliari de color blanc. Això es combina amb un taulell d’acabats de fusta.

Nou bany

Igual que la cuina la cambra de bany es manté en la seva mateixa situació original. També conserva la distribució del vostre equipament sanitari, ja que és la més efectiva per l’espai disponible. D’aquesta manera trobem el lavabo a la banda esquerra, la dutxa a la part dreta i el vàter després d’una paret divisòria.

Òbviament tot s’ha canviat d’acord amb el disseny interior contemporani que s’ha imprès a tots els espais. A la modernitat dels nous sanitaris se suma la nova imatge de la cambra de bany. En aquest cas les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles bisellades de color blanc. També s’ha canviat el terra, passant d’unes rajoles de gres groguenques a un elegant terra tipus hidràulic.

Reforma integral a Barcelona

Com es pot comprovar amb aquest tipus de reformes integrals, a Grupo Inventia ens encarreguem de millorar habitatges obsolets per convertir-los en veritables llars. Els nostres professionals s’encarreguen d’instal·lar tot allò que necessitis i et mantenen al dia del progrés de l’obra. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral truca’ns al 93 209 97 17. T’ho lliurem sense cap mena de cost ni compromís.