close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral en carrer Juan de Garay

L’exposició del resultat d’una reforma integral ens permet mostrar totes les millores que l’equip de Grupo Inventia ha realitzat en l’habitatge en qüestió. Encara millor que això és comparar l’abans i després, poder veure realment que els acabats aconseguits han canviat completament l’estat original.

Anem a repassar els detalls de la reforma integral que a Grupo Inventia vam realitzar en un habitatge situat al carrer Juan de Garay de Barcelona. Abans, vam compartir un vídeo en què es pot apreciar perfectament l’abans i després d’aquest treball del nostre equip de reformes a Barcelona.

Reforma de cuina

En aquest cas es va passar d’una cuina situada en una estada independent a una cuina oberta i molt més espaiosa. La cuina actual està distribuïda en forma d’U i compta amb una amplia capacitat d’emmagatzematge i superfície de suport i de treball. A més compta amb buits a mida per a encastar tots els electrodomèstics.

En aquesta reforma de cuina se li ha donat molt protagonisme a la color blanc. A més de seguir la línia decorativa dels seus espais annexos, és la millor opció per aconseguir generar major lluminositat i amplitud visual. Com hem esmentat, al llarg de tota la part inferior de les fogons, i en alguns punts de la superior, s’han col·locat diversos armaris i calaixos. Això contribueix al fet que la cuina sempre pugui estar organitzada.

Reforma de bany

El bany original d’aquest habitatge es presentava amb una imatge antiquada i necessita renovar el seu equipament sanitari. Després del treball realitzat s’ha passat d’un espai estret i amb una distribució complicada a un espai ampli i molt lluminós. Al seu torn, en aquesta reforma de bany s’han renovat tots els sanitaris, que estan preparats per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i un ampli plat de dutxa conformen el nou equipament sanitari d’aquesta cambra de bany. El disseny interior també ha millorat. Les parets s’han pintat de color blanc, potenciant amb escreix la lluminositat. Per al paviment s’ha utilitzat un terra tipus hidràulic molt colorit i amb molta personalitat.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals de el sector de les reformes integrals a Barcelona. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte i pressupost de reforma. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.