close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Salvà de Barcelona

Recentment en l’empresa de reforma integrals a Barcelona Grupo Inventia vam posar el punt i final a una nova feina de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins al carrer Salvà de Barcelona, on vam dur a terme un complet treball tant en la renovació de l’interiorisme com en l’equipament d’estances com la cuina i el bany.

Per comprovar el resultat del treball de reforma integral realitzat, res millor que comparar l’abans i després de l’habitatge. En el següent vídeo es poden apreciar com la imatge de l’habitatge es va modernitzar cap a un estil contemporani i com, al seu torn, es van restaurar elements originals com el paviment hidràulic.

Reforma de cuina i bany

Dues estances clau en qualsevol habitatge són la cuina i el bany. Donat el seu ús diari és imprescindible que sempre presentin el seu millor aspecte i prestacions, tant per a nosaltres en el dia a dia com per als moments en què vam rebre visites. En aquest cas, es va dur a terme una reforma de cuina oberta, que va implicar treballs d’enderroc i redistribució.

Després del treball la cuina llueix àmplia i lluminosa, permetent molta mobilitat gràcies a la seva distribució en forma de L. D’altra banda, amb la reforma de bany es van millorar tant la imatge com l’equipament sanitari de l’estança. Ara es disposa d’un espai a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Interiorisme

Com a empresa especialitzada en reformes integrals a Barcelona, comptem amb un departament de disseny interior. En aquest treball el canvi és molt notable, ja que es va passar d’una imatge una mica antiquada a un estil contemporani i adaptat a les necessitats actuals. D’aquesta manera estances com el saló i els dormitoris llueixen frescos i agradables.

D’altra banda, també ens vam encarregar de la restauració dels terres hidràulics, una pràctica en auge a l’hora de renovar habitatges d’abans. A més de mantenir l’essència d’una ciutat com Barcelona, comptar amb aquest tipus de paviments aporta molta personalitat a la imatge general de l’habitatge. Al seu torn, també s’aconsegueixen sòls pràctics i de manteniment senzill.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim tot el necessari perquè la teva llar tingui tot allò que necessitis. Contacta amb nosaltres i elaborarem un projecte de reforma integral personalitzat i ajustat a les teves necessitats.