close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: Reforma integral de pis a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia seguim acabant projectes de millora d’interiorisme i de reforma. Un dels nostres treballs més recents ens apropa al carrer de Sant Pere d’Abanto a Barcelona. Aquí ens hem encarregat de fer una reforma integral de pis, millorant tota la seva imatge i instal·lacions.

Un cop acabat comentem les millores que introduïdes a tots els seus espais, però ara volem comparar l’abans i després. D’aquesta manera es poden apreciar tots els canvis que s’han fet a cada espai de l’habitatge. Gràcies a aquesta mena de comparacions podem mostrar de manera real com treballen els nostres professionals en interiorisme i reformes integrals.

A més de comentar les millores que hem realitzat, compartim abans i després d’aquesta reforma integral de pis al següent vídeo. S’hi pot veure com són la nova cuina i bany, a més de com s’ha aplicat una imatge molt més actual i moderna. Per millorar la teva llar amb tot el que necessitis truca al 93 209 97 17 i demana el teu projecte sense compromís.

Cuina oberta

Com en moltes altres reformes que hem fet, en aquesta ocasió hem passat de cuina independent a cuina oberta. Aquest és un dels canvis més sol·licitat en una reforma integral de pis. Que un espai tan important com la cuina estigui connectat és vist com un gran avantatge, a més a més d’aportar una imatge actual.

Tot i tenir un canvi tan notable, s’ha mantingut la cuina distribuïda a dos fronts. A la part dreta s’ha col·locat un moble de cuina amb un taulell i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i els nous electrodomèstics s’han integrat a l’extrem esquerre. Entre ells la nevera, el forn i el microones.

Al costat esquerre és l’obert al saló i s’ha instal·lat un nou taulell. A més d’ampliar la superfície de suport a la cuina també compta amb la pica. Una altra funció daquest espai és de barra desmorzar. El taulell sobre surt de la base i genera un lloc perfecte per esmorzars, menjars ràpids o per prendre cafè amb les visites.

Nou disseny i sanitaris

En aquesta reforma integral de pis també s’han canviat tots els elements de la cambra de bany. Ara aquest espai tan important està llest per oferir les millors prestacions en el seu ús. De les millores en destaca un canvi d’imatge complet i la instal·lació d’un nou equipament sanitari modern i funcional.

Una de les grans millores daquesta reforma de bany és el nou disseny. Si bé l’estat original es trobava en bon estat es veia una mica antiquat. Per posar-hi remei s’ha aplicat un disseny contemporani amb tons neutres. Les rajoles originals de les parets s’han tret i s’han col·locat unes rajoles grans de to beix. D’aquesta manera es genera un bany molt més lluminós i d’ambient agradable.

A millorar aquest punt també hi contribueix el nou terra de bany que s’ha col·locat. El terra original eren unes rajoles de color blanques i en mal estat. Ara el nou paviment és un terra ceràmic imitació fusta que contribueix a generar una imatge més harmònica i relaxada. Una imatge perfecta per a un espai dús diari com la cambra de bany.

També s´ha canviat tot l´equipament sanitari en aquesta reforma de bany. S’ha instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter. Per la seva banda, s’ha prescindit del bidet i s’ha mantingut la dutxa com la zona d’aigües. En línies generals es tracta d’una cambra de bany altament funcional i amb elements moderns.

Nova imatge interior

En aquesta reforma de pis a Barcelona també s’ha treballat per millorar l’interiorisme de tot l’habitatge. Per això les nostres professionals en disseny interior han treballat en base als gustos dels propietaris. A nivell general, s’ha apostat per aplicar un estil contemporani per aconseguir espais amb sensació d’amplitud i acollidors.

Així les parets s’han pintat amb un suau to beige, fent destacar les noves portes de color blanc. Gràcies a aquest color, la llum natural pot circular amb fluïdesa i arribar a cada racó de la casa. També s’ha canviat el terra de tots els espais, incloent-hi la sala d’estar o els dormitoris.

El nostre catàleg en paviment de la llar és ampli i variat. Podem garantir que trobaràs el nou terra que vols per a la teva llar. En aquest cas s’ha retirat l’antiquat terra de parquet i s’ha col·locat un paviment ceràmic amb acabat de fusta suau. El color del nou terra encaixa perfectament amb la imatge global daquesta reforma integral de pis. A més, la ceràmica que utilitzem sempre és un material resistent i durador.

Pressupost de reforma integral de pis

Els nostres professionals en interiorisme i reformes s’encarreguen de brindar un assessorament personalitzat durant tot el procés de la teva reforma integral de pis. Sempre estarem disponibles per resoldre qualsevol dubte i et mantindrem al dia dels avenços que s’estan fent a la teva nova llar. Contacta amb nosaltres i demana el teu pressupost de reforma sense compromís.