close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després d’una reforma a Barcelona

Recentment hem acabat una reforma a Barcelona, concretament al carrer Torrent de l’Olla al barri de Gràcia. Un treball on hem canviat tots els aspectes d’aquest habitatge. Ara llueix un disseny interior d’acord amb les tendències actuals. També compta amb un equipament complet, sobretot als espais clau de la cuina i les cambres de bany.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes hem aconseguit adaptar-nos a les necessitats dels propietaris. A més de les millores naturals en imatge i instal·lacions, també hem dut a terme una redistribució d’estances. Al vídeo següent es pot apreciar perfectament l’abans i després d’aquesta nova reforma a Barcelona.

Interiorisme actual

Un dels primers passos en aquesta reforma a Barcelona ha estat establir el nou disseny interior de la vivenda. En aquesta ocasió hem buscat aplicar un interiorisme contemporani amb tonalitats neutres. Amb aquest tipus de disseny interior busquem potenciar la lluminositat i l’amplitud de cada espai.

Es tracta de característiques ideals per a una llar actual i les hem aplicat amb canvis a la imatge general. A la zona del saló hem retirat tot el mobiliari de fusta i hem pintat les parets de blanc. Així, la llum natural pot fluir amb facilitat per tot el pis. També hem canviat les portes i els marcs de fusta per unes de color blanc. Hem creat una imatge més uniforme.

També hem col·locat un nou paviment. Ens hem encarregat de retirar el terra de gres original de color negre. Ho hem canviat per un terra de parquet en tons de fusta natural. Tot el conjunt genera un ambient de calidesa i molt agradable a cada espai de la llar.

Cuina oberta

La cuina ha passat d’estar en una estança pròpia a ser una cuina oberta al saló i al menjador. En aquest sentit, la cuina s’ha integrat a la resta de l’habitatge d’una manera molt efectiva. Hem aprofitat un espai en desús del saló per instal·lar una cuina completa i generar un espai multifuncional.

Ara la cuina està distribuïda en forma d’U i disposa d’un equipament complet ubicat als llocs més funcionals. A l’extrem dret trobem els electrodomèstics integrats. A partir d’aquí neix un taulell en forma d’U. Hi hem instal·lat tant la placa de cocció com l’aigüera.

De la mateixa manera, els taulells ofereixen una àmplia superfície de suport i de treball. A més, el taulell del costat esquerre funciona com a barra de cuina per esmorzars i menjars. Pel moble de cuina hem utilitzat el color blanc i els acabats en fusta. D’aquesta manera s’integra perfectament a la imatge global de l’habitatge.

Nous banys

En aquesta reforma a Barcelona també ens hem encarregat de renovar els banys de l’habitatge. Originalment tenia una cambra de bany, que hem millorat, i un lavabo. Aquest darrer ho hem eliminat i hem creat un bany complet, amb lavabo, inodor i plat de dutxa. Se situa al lloc original de la cuina.

Pel que fa a l’espai de higiene original ho hem renovat canviant la imatge i aplicant-hi un estil més contemporani. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color gris i hem creat un espai acollidor. De la mateixa manera també hem canviat tot l’equipament sanitari. Ara és modern i funcional, llest per utilitzar en tot moment.

Pressupost de reforma a Barcelona

Si vols renovar la teva llar truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís. En pocs dies el tindrem llest per entregar-t’ho.