close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de banys a Castelldefels

Recentment vam finalitzar un treball de reforma de banys a la localitat de Castelldefels. Vist el resultat final ara volem comparar l’abans i després de la feina de millora realitzat. Una renovació d’habitatge parcial amb un resultat exitós i a mida per als seus propietaris.

A Grupo Inventia ens encarreguem de realitzar reforma de banys, cuina o integrals tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Seria el cas d’aquesta reforma de banys a Castelldefels de la qual compartim el seu abans i després en el següent vídeo. Per veure les millores realitzades en altres projectes et convidem a seguir el nostre canal de Youtube.

Noves peces sanitàries

Una reforma integral de banys comporta la substitució de les velles peces sanitàries per unes de noves. L’ús diari i el pas de el temps fan mossa en els nostres sanitaris i arriba el moment en què han de substituir-se per altres més actuals. Un aspecte que cuidem molt en Grupo Inventia i oferim una àmplia varietat d’opcions en qualsevol tipus de sanitari. D’aquesta manera també ens podem adaptar a tots els estils i pressupostos.

En aquest cas en concret s’han substituït els recarregats lavabos originals per uns lavabos flotants amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Es tracta d’un moble de bany d’acabats en fusta amb dos calaixos grans. D’aquesta manera es manté una correcta capacitat d’organització i emmagatzematge en els banys.

La parella original de vàter i bidet ha desaparegut amb aquesta reforma de banys. S’ha optat per eliminar el bidet al no ser un element utilitzat i restar espai a l’estança. Ara cada bany compta amb un vàter de línies modernes i actual. Fins i tot en un d’ells s’ha pogut instal·lar un vàter flotant, amb la cisterna oculta a la paret. Una opció perfecta per ampliar l’espai visual de l’estança.

Aquesta reforma de banys a Castelldefels també ha implicat la millora de la zona d’aigües. En un dels banys s’ha substituït la banyera, que era molt petita, per un pràctic plat de dutxa. A l’altre gairebé sí que s’ha renovat i mantingut la banyera. Ara les cambres de bany estan preparats per oferir les millors prestacions tant diàriament com en els moments més relaxats.

Nova imatge de banys

Una altra de les millores que s’ha realitzat en aquesta reforma integral de banys és la renovació i millora de l’interiorisme. Per a això s’ha treballat en base a un disseny contemporani en què s’han enrajolat les parets amb rajoles de color beige. A les zones de la banyera i la dutxa també s’han utilitzat rajoles imitació fusta que combina amb el moble de bany.

D’aquesta manera s’ha passat d’una imatge una mica antiquada amb un disseny molt recarregat a uns espais neutres, molt lluminosos i d’ambient agradable. A això també ajuda el nou paviment, unes rajoles ceràmiques en to beix. Una gran millora respecte a terra fosc que estava en els banys originals.

Reforma de banys a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral de banys sigui perfecta i tingui tot el que necessites. Per sol·licitar el teu projecte més pressupostos pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17. Te’ls lliurarem sense cap cost ni compromís.