close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma al carrer Selva de Mar de Barcelona

Volem comparar abans i després de la reforma integral que hem acabat al carrer Selva de Mar de Barcelona. És un exercici ideal per comprovar totes les millores que hem aplicat. D’aquesta manera també podem mostrar de primera mà que podríem aconseguir fer a casa teva.

En aquest projecte ens hem encarregat d’una renovació total millorant la imatge i totes les instal·lacions. Ara aquesta llar barcelonina disposa de tot allò necessari per fer front a les necessitats actuals. Tot això a mida i sobre la base de les necessitats dels propietaris. A la nostra empresa de reformes ens adaptem al teu estil i pressupost.

Perquè puguis veure els canvis comparem l’abans i després d’aquesta reforma al vídeo següent. Si vols conèixer més projectes que hem acabat segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils diàriament amb contingut propi i real de les nostres reformes a Barcelona i rodalies.

Reforma de cuina oberta

Al seu estat original la cuina estava ubicada en una habitació pròpia i independent. Després de la reforma de cuina segueix a la mateixa zona i ara és una cuina oberta. D’aquesta manera hem connectat un dels espais més importants de la llar amb la resta de la vivenda. La fluïdesa de pas entre la cuina i el saló és molt més funcional.

A efectes pràctics la nova cuina té una distribució en forma d’U. Cada nou element està situat al lloc més funcional. Compte amb un equipament complet que es compon de nevera, forn, microones i rentavaixelles. Els seus tres taulells ofereixen una gran superfície de suport i de treball.

Amb aquesta reforma de cuina també hem ampliat la capacitat demmagatzematge amb un nou moble de cuina destil contemporani. És de color blanc i connecta perfectament amb la imatge global de la resta la vivenda. Altres elements com els taulells són de to beix a joc amb el terra ceràmic imitació parquet.

Bany modern i funcional

També ens hem encarregat de dur a terme la reforma integral de la cambra de bany. Igual que la cuina l’espai de neteja també es manté al seu lloc original. És ben cert que ara llueix una imatge totalment diferent i disposa d’un sanitari modern i funcional. Es tracta d’una cambra de bany llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Hi ha tres peces sanitàries compostes per un lavabo de sobre taulell, un vàter i una zona d’aigües. Per aquesta darrera hem instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Com que són transparents poden protegir d’esquitxades i no li resten espai visual a la cambra de bany.

Hem fet servir dos tipus de rajoles per enrajolar les parets del bany. En una paret hi ha rajoles blanques ia les altres són de color gris. Totes dues opcions tenen en comú un suau acabat en pedra, igual que les rajoles del paviment. Hem aconseguit aplicar un ambient fresc i acollidor a un espai diari.

Interiors contemporanis

Una altra de les millores en aquesta reforma a Barcelona és el canvi de disseny interior a totes les habitacions. Per al canvi hem fet treballs de pintura, canvi de portes i finestres o col·locació del nou terra. Gràcies a això, hem aconseguit espais molt acollidors en potenciar la sensació de lluminositat i calidesa.

El nostre equip d´interiorisme a Barcelona ha treballat de manera personalitzada per aconseguir els acabats desitjats. Hem pintat les parets amb tons neutres perquè la llum flueixi fàcilment i hem instal·lat un terra ceràmic amb acabats de parquet. El resultat és un pis d´imatge moderna i d´ambient molt familiar.

Si ha arribat el moment de renovar algun aspecte de casa teva contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Prepararem el teu projecte de reforma integral i t’ho lliurarem sense cap compromís. Ens encarreguem de reformar habitatges i locals comercials a Barcelona ciutat i municipis de les rodalies.