close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de bany a Rubí

En l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou projecte. Ho hem fet a la localitat de Rubí i es tracta d’una completa reforma de bany. En aquest treball s’han realitzat millores en el disseny interior de l’estança. També s’ha canviat l’equipament sanitari i s’han instal·lat peces més modernes i funcionals.

Aquest projecte de reforma integral de bany exemplifica dues opcions que també oferim a Grupo Inventia. D’una banda el dur a terme treballs de reforma integral en localitats properes a Barcelona. Per l’altre la possibilitat d’elaborar projectes de reformes parcials. En aquesta reforma a Rubí s’ha tractat d’una cambra de bany, encara que també els realitzem per reformes de cuines o interiorisme.

Abans de comentar els detalls i millores realitzades en aquesta reforma de bany hem compartit el vídeo del seu abans i després. Si vols conèixer més treballs realitzats pel nostre equip de professionals et convidem a seguir el nostre canal de Youtube i altres xarxes socials. Ens encarreguem d’actualitzar-diàriament amb les millors fotos i vídeos de les nostres reformes integrals.

Nova imatge per al bany

Un dels propòsits d’aquesta reforma de bany a Rubí era el de canviar completament la imatge de l’estada. En base als gustos i necessitats dels propietaris nostre departament d’interiorisme va elaborar un complet projecte de canvi i millora d’imatge. La cambra de bany segueix situat en el seu espai original, encara que després del pas de Grupo Inventia és totalment diferent.

La tasca principal ha estat retirar les rajoles originals que alicataban les parets. D’aquesta manera s’ha passat d’un bany recarregat en color blau i blanc a un espai molt més neutre i fresc. Per al nou enrajolat de les parets s’han fet servir rajoles de color blanc i d’imitació fusta. El resultat de la combinació d’ambdues és perfecte i la seva imatge és molt més actual i amb més personalitat.

Les rajoles imitació fusta estan a les parets de la dutxa i combinen perfectament amb el nou paviment. Es tracta d’un terra ceràmic imitació parquet capaç de generar una estada molt acollidora. A més es tracta d’una superfície ideal per a una cambra de bany, ja que resisteix molt bé la humitat i és senzill de netejar.

Equipament sanitari

De la mateixa manera que amb aquesta reforma de bany s’ha canviat la imatge de l’estança, també s’han renovat totes les peces sanitàries. D’un bany amb uns sanitaris d’imatge clàssica d’abans s’ha passat a un bany molt més modern. L’actual equipament sanitari està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Els sanitaris han passat de quatre a tres peces. D’aquesta manera s’aconsegueix generar més espai i s’han retirat aquests elements que no s’utilitzaven. El primer canvi el trobem al lavabo i el moble que l’acompanya. D’un lavabo amb acabat en ceràmica s’ha passat a un moble de bany flotant amb dos amplis calaixos per a l’emmagatzematge. El lavabo és de disseny rodó i es col·loca sobre el taulell.

La cambra de bany original comptava amb un bidet, que ha estat la peça sanitària que s’ha retirat. Per la seva banda el vàter es manté a la banda esquerra, just després de el lavabo. Mentre que abans era un inodor a l’ús amb la cisterna a l’esquena, ara és un inodor flotant amb la cisterna oculta a la paret. Si es disposa d’l’espai suficient aquesta és una opció perfecta per a dotar a la cambra de bany de modernitat i amplitud visual.

Canvi de banyera per dutxa

Un altre dels canvis que s’han realitzat en aquesta reforma de bany és el canvi de banyera per plat de dutxa. Aquesta és una de les opcions més escollides pels propietaris que volen renovar els seus banys. Un plat de dutxa ofereix les millors prestacions tant en el dia a dia com en els moments més relaxats. De la mateixa manera es presenta com una opció pràctica i que requereix un manteniment senzill.

En aquesta reforma a Rubí s’ha retirat la banyera original i s’ha col·locat un plat de dutxa blanc arran de terra. Una opció molt més d’acord amb la nova imatge moderna de la cambra de bany. A la dutxa s’ha instal·lat aixetes en color negre mat, combinant amb l’aixeta de lavabo. També s’ha construït una lleixa d’obra, un espai perfecte per organitzar els productes de bany.

Reforma de bany a Barcelona i rodalies

Aquest ha estat el resultat de la nostra reforma de bany més recent. En aquesta mateixa web pots veure altres projectes realitzats fins a la data. S’inclouen reformes de cuina, bany, interiorisme, etc. Pots sol·licitar el teu projecte més pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà i prendrà nota de les teves indicacions per preparar-lo. El lliurem sense cap tipus de compromís.