close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de cuina a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia oferim projectes de renovació total i parcial d’habitatge. Les reformes de cuines són un dels aspectes més sol·licitats, ja que és un espai vital en tota llar i sempre ha d’oferir les millors prestacions. Amb el pas dels anys ens hem especialitzat en reformes de cuines a Barcelona i rodalies. Treballant amb els millors professionals i distribuïdors.

Recentment vam acabar el projecte d’una reforma de cuina al carrer Mare de Déu de Montserrat. Un cop finalitzat volem comparar el seu abans i després. D’aquesta manera podem exemplificar de manera visual les grans millores que podem aconseguir en la teva reforma de cuina. Treballem en base a les teves necessitats i pressupost, adaptant-nos i oferint sempre la millor qualitat en les opcions proposades.

En el següent vídeo compartim aquest abans i després d’aquest treball de reforma de cuina a Barcelona. Per conèixer més sobre els nostres projectes pots seguir-nos a les diferents xarxes socials que actualitzem diàriament. Si t’agradaria sol·licitar un pressupost de reforma pots trucar-nos al 93 209 97 17. Elaborarem un projecte personalitzat que et lliurarem sense cap compromís.

Nova cuina

Per a aquest treball ens trobem amb una cuina que compta amb l’entrada oberta, però que s’ubica en una estança pròpia i ben definida. Per aprofitar al màxim l’espai disponible hem afegit una barra de cuina a la paret prèvia a l’entrada. En aquesta zona també hem integrat la nova nevera.

S’ha apostat per una distribució en forma de L, ja que era la més adequada i funcional donades les dimensions de l’estança. Ara la cuina compta amb dues àmplies taulells i capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. Els taulells, que aporten una àmplia superfície de suport, s’han equipat amb una placa de cocció i una pica.

Els nous electrodomèstics s’han integrat en el moble de cuina. D’aquesta manera no queden separats de la zona de treball i s’aconsegueix una cuina funcional. A la zona inferior s’han integrat un forn i una rentadora. Mentre els armaris superiors s’han utilitzat per integrar el microones. Tots els electrodomèstics presenten un acabat en acer inoxidable i són fonamentals per a una correcta reforma de cuina.

Disseny de cuina

Un altre dels aspectes que s’han millorat en aquesta reforma de cuina a Barcelona és la seva imatge. A més d’oferir serveis pel que fa a muntatge de mobiliari i instal·lació d’electrodomèstics, també disposem d’un departament d’interiorisme. Les nostres expertes t’acompanyen durant tot el procés de la reforma perquè la teva llar llueixi tal com vulguis.

En aquesta ocasió s’ha apostat per un disseny interior modern i d’estil contemporani. Gràcies a utilitzar colors neutres s’ha aconseguit generar un espai molt lluminós i visualment ampli. Un dels canvis més visibles i notoris és l’enrajolat de les parets. Per a això s’han utilitzat rajoles bisellats de color blanc. Gràcies a les grans finestres s’aconsegueix que la llum s’estengui a cada racó de la cuina.

El moble de cuina també és de color blanc i es presenta amb calaixos i armaris de panell llis. Tots ells tenen un sistema d’obertura push, aconseguint així una imatge lineal i molt moderna. Al moble de cuina blanc l’acompanyen les dues taulells que llueixen un increïble acabat en fusta. Són superfícies especials per a cuines i aporten resistència i durabilitat a parts iguals.

Terra de cuina

El nostre estoc de productes per és ampli i variat, de manera que també comptem amb tot tipus de terres per a cuines. En aquest cas s’ha escollit un terra ceràmic que presenta un acabat tipus hidràulic. Al predomina el color blau cel i unint les rajoles genera un atractiu dibuix. Visualment és tot un encert i combina perfectament amb la imatge global d’aquesta reforma de cuina.

Pel que fa a la seva practicitat es tracta d’un material resistent i fabricat especialment per a estades com les cuines i també les cambres de bany. D’això es dedueix que el seu manteniment i neteja és fàcil i senzill.

Reforma de cuina a Barcelona

Al contactar amb nosaltres un dels nostres arquitectes tècnics visitarà el seu domicili per anotar que millores es volen realitzar i prendre les mesures pertinents. A partir d’aquí el nostre equip treballa per elaborar plànols de la nova distribució i les nostres interioristes s’encarreguen d’elaborar renders 3D perquè es pugui veure el resultat final abans d’iniciar les obres.

Tot això sense cap cus ni compromís per als interessats, ja que vam lliurar el projecte i pressupost totalment gratuït i sense cap compromís. D’aquesta manera poden realitzar-se tot tipus de canvis abans de signar el projecte definitiu. A més de per via telefònica també pots contactar amb nosaltres omplint aquest formulari o per MD al nostre perfil de Instagram.