close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de cuina a Sant Boi

Un cop acabada aquesta reforma de cuina a Sant Boi volem comparar abans i després. Sens dubte és la millor manera de poder observar totes les millores que hem aplicat en aquesta cuina. Ara llueix una imatge d’acord amb les tendències actuals i també compta amb un equipament complet i funcional.

El nostre equip de reformes de cuines ha treballat sobre la base de les necessitats dels clients. L’assessorament personalitzat es manté durant tot el procés de l’obra. L’objectiu principal és que disposis de tot el que necessites a la teva nova cuina. Per aconseguir-ho disposem d’un catàleg molt variat per poder adaptar-nos a tot tipus de peticions.

Al següent vídeo compartim abans i després d’aquesta reforma de cuina. Així podreu veure els canvis en disseny i equipament que hem fet. Per conèixer més projectes acabats i en procés segueix-nos a xarxes socials.

Nova imatge

Pel disseny interior nou d’aquesta cuina hem optat per tons neutres. D’aquesta manera, hem potenciat la lluminositat i la sensació d’amplitud. L’estructura de la nova cuina és molt similar a l’original, però amb una cara totalment renovada. Ara el moble de cuina és de color blanc, creant un espai més fresc i acollidor.

El moble de cuina original tenia acabats de fusta i ja estava desgastat. El canvi és un buf d’aire fresc en un espai diari. Un altre detall que ajuda a crear una imatge homogènia i lineal és que els panells són llisos. Hem prescindit de tiradors i hem optat pel sistema dobertura push.

Els taulells de color gris també acompanyen per crear un ambient més calmat. Hem evitat el contrast original entre fusta i taulells negres. També hem retirat l’enrajolat de les parets per allisar-les i pintar-les de color gris. Un altre detall amb què hem generat sensació d’amplitud és guanyant alçada. Hem retirat el sostre fals i hem restaurat l’original.

Nous electrodomèstics

A més de millorar el disseny de cuina, també l’hem equipat completament. Tot i que hem mantingut la distribució de la cuina, sí que hem canviat d’ubicació alguns electrodomèstics. L’objectiu és ubicar-los en un lloc on siguin funcionals i s’hi pugui accedir amb comoditat.

Del primer taulell hem tret la placa de cocció per destinar-la a superfície de suport i de treball. Ara la placa vitroceràmica és al segon taulell, desplaçant l’aigüera més a la dreta. A la part central d’aquesta cuina hi hem integrat el forn i el microones. En disposar de més capacitat d’emmagatzematge els hem col·locat a la part inferior i superior, respectivament.

Pressupost de reforma de cuina

Aquest és un dels molts projectes de reformes de cuina que hem finalitzat aquest any. Tant en aquesta web com a les xarxes socials pots conèixer tots els nostres treballs. Si vols demanar un pressupost de reforma truca’ns al 93 209 97 17. T’ho lliurem sense compromís.