close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de pis a Barcelona

Fa uns dies vam presentar el resultat final de la reforma integral que estàvem duent a terme a un pis ubicat al carrer Riera Blanca de Barcelona. La feina que han realitzat els nostres professionals ha estat perfecta i s’han aconseguit els objectius. Ara compararem l’abans i després per veure directament el canvi real.

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens encarreguem de millorar la imatge i l’equipament de tota mena d’habitatges. Comptem amb un equip de professionals que estarà en contacte directe amb tu per analitzar el dia a dia del procés dobra. Gràcies a la nostra versatilitat podem oferir projectes de reforma personalitzats i a mida.

Alhora disposem d’un ampli catàleg d’opcions per al teu nou saló, cuina, banys, dormitoris, etc. Ens adaptem a tota mena de necessitats i pressupostos i oferim les millors qualitats del mercat. Només treballem amb marques contrastades i amb què puguem garantir els millors acabats i un resultat exitós.

Nova cuina oberta

Un dels canvis que hi ha hagut en aquesta reforma a Barcelona tenen a veure amb la cuina. S’ha fet una redistribució d’estances i s’ha canviat de lloc la cuina amb l’objectiu de fer-la més funcional. Concretament ha passat d’estar situada a una habitació independent a ser una cuina oberta al saló i al menjador.

D’aquesta manera, un espai tan important com la cuina queda integrat com a element protagonista de l’habitatge. L´espai principal s´ha aprofitat al màxim ia més de la cuina també compta amb els espais de menjador i de sala d´estar. Al seu torn, a l’antiga ubicació de la cuina s’ha creat un nou dormitori.

Pel que fa a la reforma de cuina en si tenim una cuina de distribució lineal i un equipament complet. La cuina està a punt per oferir les millors prestacions i compta tant amb superfície de suport i de treball com a espai d’emmagatzematge. Sens dubte s’ha aconseguit un espai amb molta mobilitat i que assegura funcionalitat en el seu ús.

Cambres de bany reformats

Altres espais que s’han millorat en aquesta reforma integral a Barcelona són les cambres de bany. Un s’ha mantingut a la seva ubicació original i s’ha renovat tant en imatge com en equipament. Alhora s’ha creat un nou segon bany dividint un dels dormitoris.

Cadascun compta amb tres noves peces sanitàries. En concret s’hi ha instal·lat un lavabo, un vàter i, a la zona d’aigües, un plat de dutxa. D’aquesta manera cada bany està preparat per oferir funcionalitat en el seu ús en qualsevol moment. Amb les nostres opcions en reformes de bany podem aconseguir que tingui tot allò que necessites.

La imatge d’aquestes dues cambres de bany també s’ha millorat i modernitzat. S’han canviat les antiquades rajoles originals per unes rajoles tipus metro blanques. La resta de paret fins a arribar al sostre ha estat pintada del mateix color. D´entrada es generen dos banys lluminosos i visualment amplis, característiques perfectes per a espais d´ús diari.

Interiorisme contemporani

Aquest projecte de reforma integral també ha comportat un treball de millora en el disseny interior de l’habitatge. Comparant abans i després es pot veure un canvi excel·lent quant a la imatge de tots els espais de l’habitatge. Per això s’han fet treballs de pintura i també s’han canviat les portes, els sòcols i tot el paviment.

Les parets han passat de ser de color blanc a pintar-se amb un suau to de beige. D’aquesta manera s’ha aconseguit generar un ambient càlid i acollidor a tot l’habitatge. En línies generals característiques perfectes per a una llar. Així es veuen espais com la sala d’estar, el menjador i els dormitoris. Amb el nou interiorisme es genera una imatge homogènia i contemporània.

D’altra banda, s’han col·locat noves portes corredisses de color blanc. A més de la seva imatge més moderna també s’aprofita al màxim l’espai de cada dormitori o bany. Tot això es combina amb el nou paviment que s’ha col·locat a tota la superfície de l’habitatge. Es tracta d’un terra de parquet amb tons mitjans de fusta. Contribueix a unificar la imatge global de tot el pis i també genera més calidesa a l’ambient.

Reforma integral abans i després

Amb aquest tipus de comparacions volem posar de manifest els excel·lents treballs que duem a terme a Grupo Inventia. Les nostres reformes integrals són totalment personalitzades i s’adapten a les necessitats concretes de cada client. A més, els nostres professionals assessoren personalment amb l’objectiu de trobar les millors opcions per al nou habitatge.

Pots trucar-nos al 93 209 987 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma integral. Un cop el tinguem llest t’ho lliurarem juntament amb el projecte en 3D sense cap cost ni compromís.