close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de pis al Passeig Fabra i Puig

La millor manera de veure les millores que s’han fet en una reforma integral és comparar l’abans i després. Així que això és el que farem amb la reforma de pis que hem acabat al Passeig Fabra i Puig de Barcelona. El canvi és molt notable i ara disposa de tots allò necessari per oferir les millors prestacions.

Els propietaris volien una llar funcional i d’acord amb les tendències actuals. N’hem encarregat d’un projecte de reforma de pis a Barcelona d’acord amb aquestes premisses. Gràcies a la nostra capacitat d’adaptació, hem aconseguit dotar aquest habitatge d’una imatge i equipament modern.

El canvi de l’abans i després es pot apreciar al següent vídeo que compartim a les nostres xarxes socials. Si et quedes amb ganes de saber-ne més segueix-nos i coneix tots els nostres projectes. Actualitzem el nostre contingut diàriament amb les reformes de pis que anem acabant tant a Barcelona com a rodalies.

Interiorisme modern

Una de les primeres millores en aquesta reforma de pis a Barcelona és la imatge interior. Ens hem encarregat de modernitzar el disseny de tots els espais de lhabitatge i adaptar-los a les noves tendències. En línies generals hem aplicat un interiorisme contemporani amb tonalitats neutres.

Hem aplicat una imatge homogènia amb treballs de pintura i col·locació de noves portes i sòcols. En aquest sentit, hem pintat les parets amb color blanc i en alguns caos també beix. La zona del saló és un bon exemple daquesta combinació de colors que generen espais lluminosos i amplis.

A aquesta imatge moderna l’acompanya un nou terra ceràmic amb acabat en fusta. S’ha canviat el terra de gres original per un paviment que aporta calidesa. Un detall imprescindible en una llar moderna i que potencia el benestar en espais com ara la sala d’estar o els dormitoris.

Nova cuina

Un dels espais d’una llar que sempre ha d’estar al dia és la cuina. En aquesta reforma de pis es manté a la seva ubicació original, ja que ofereix una gran funcionalitat. Ens hem encarregat de canviar tots els mobles de cuina per uns de més modern i d’acord amb la nova imatge del pis.

També hem instal·lat els nous electrodomèstics que queden ubicats a l’extrem dret. Estan compostos per una nevera, un forn, un microones i, a l’altre extrem, una rentadora. El taulell és àmplia i ofereix una gran superfície de suport i de treball. Alhora està equipada amb una cuina de tres fogons i una pica d’un sinus.

Tant a la part inferior com a la superior té calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera tots els elements de cuina es poden emmagatzemar amb facilitat i no resten espai de suport al taulell. La reforma de cuina es presenta amb un disseny neutre en tons blancs i acabats de fusta.

Bany funcional

La cambra de bany també es manté a la seva ubicació original, encara que amb una imatge i equipament totalment millorat. Ara té una imatge moderna com la resta de la vivenda i unes peces sanitàries funcionals. Amb aquesta reforma de bany està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Ara aquest espai de neteja disposa d’un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Al costat hem instal·lat un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Es tracta d´un sanitari d´imatge moderna i que aporta espai visual a l´estança. Finalment, hem col·locat un plat de dutxa protegit per unes mampares de portes corredisses.

El disseny daquesta reforma de bany segueix el general de la resta del pis. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix i de tipus mosaic a la dutxa. També ens hem encarregat de canviar el terra per rajoles resistents de to gris. Els nous elements d´aquesta cambra de bany ofereixen un manteniment senzill.

Reforma de pis a Barcelona

Digue’ns que necessites per a la teva nova llar i nosaltres ens encarreguem d’elaborar un projecte a mida. T’ho lliurem sense cap compromís juntament amb un pressupost detallat i ajustat a les teves peticions. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.