close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma d’interiors a Badalona

Recentment lliurem un nou habitatge reformat i actualitzat per cobrir les necessitats actuals. Es tracta d´un pis ubicat al´Avinguda President Companys de Badalona. A més de fer reformes integrals a tota la ciutat de Barcelona també ens desplacem a municipis de les rodalies.

Un cop acabada aquesta reforma d’interiors volem comparar abans i després de la feina que hem realitzat. D’aquesta manera podem apreciar la gran feina que han fet els nostres professionals. Es tracta d’un projecte molt complet on han participat tots els nostres departaments, des d’interiorisme fins a reformes.

Al següent vídeo comparem de manera directa l’abans i després d’aquesta reforma a Badalona. Es pot apreciar com hem adequat els espais per a unes necessitats actuals i amb un disseny de tendència actual. Ara aquest pis de Badalona funciona com una veritable llar i ofereix les millors prestacions.

Disseny i reforma dʻinteriors

Uns dels primers aspectes que cal definir ha estat la nova imatge de l’habitatge. Com és habitual en aquests casos, el disseny original s’ha quedat massa antiquat. Per donar-li la vida que es mereix, s’ha optat per un interiorisme contemporani. D’aquesta manera, s’han creat espais lluminosos i acollidors.

Les parets s’han pintat de color blanc per dotar d’energia cada zona d’aquest pis a Badalona. Ara la llum natural flueix sense problemes i crea una imatge de continuïtat entre tots els espais. També s’han substituït les portes antigues per noves portes de color blanc amb els marcs i els sòcols a joc.

Les nostres interioristes a Badalona s’han encarregat d’assessorar els propietaris en tot moment. També a l’elecció del nou paviment. Hem canviat el terra de terratzo original per un terra ceràmic d’acabat en fusta. La nova imatge és molt més moderna i la imatge de la fusta aporta qualitat a espais clau com el saló o els dormitoris.

Nova cuina funcional

La cuina es manté a la seva ubicació original, encara que hem realitzat molts canvis. L’espai s’ha obert i ha passat de manera lineal a una distribució de cuina a U. Per a aquesta reforma de cuina ens hem encarregat de modernitzar la seva imatge i canviar tots els electrodomèstics.

Ara es presenta amb una imatge més moderna i actual. Hem canviat el mobiliari amb acabat de fusta per un moble de cuina en color blanc. Ara la imatge de la cuina és lineal i l’hem dotat més sensació de lluminositat i amplitud. Un altre detall del nou disseny de cuina és que els panells dels armaris i calaixos són dobertura push.

També no hem encarregat de substituir els electrodomèstics. A la cuina original l’equipament de cuina era independent. Nosaltres hem instal·lat un moble de cuina amb buits a mida per integrar el forn, el microones i la nevera. De la mateixa manera també ho hem ampliat amb un rentaplats i una rentadora.

Reforma de bany modern

Ara la cambra de bany està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia. També ens hem encarregat de fer una reforma completa a l’espai de neteja. Hem modernitzat la imatge i instal·lat un nou equipament sanitari. Gràcies a la nostra oferta en reformes de bany podem aconseguir els millors resultats.

La imatge original era molt sobrecarregada i feia servir colors foscos que hem canviat. Les parets les hem enrajolat amb rajoles de color blanc i beix. Ara hi ha més sensació d’amplitud i lluminositat al bany. També s’hi respira un ambient més fresc i acollidor. El paviment de terratzo original l’hem canviat per un terra ceràmic amb acabat en fusta clara.

D’altra banda, es mantenen les tres peces sanitàries, encara que són molt més modernes i amb una nova distribució. Hem instal·lat un lavabo amb emmagatzematge a la zona inferior i un vàter flotant. Tots dos sanitaris ajuden a crear més espai visual, ja que queden suspesos. A la zona d’aigües hem instal·lat un plat de dutxa amb la seva mampara.

Pressupost de reformes interiors

Grupo Inventia s’encarrega de tots els passos de la reforma d’interiors a Barcelona o municipis de les rodalies com Badalona. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma de manera directa i sense cap compromís.