close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Mare de Déu de Monsterrat de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens caracteritzem per fer renovacions completes. Elaborem projectes que milloren tant l’aspecte del disseny interior com el d’instal·lacions de l’habitatge. Per això els abans i després de les nostres reformes integrals són tan cridaners. Tant que sorprèn que sigui el mateix habitatge.

Aquest és el cas d’un dels nostres treballs més recents. Ho hem portat a terme a un pis del carrer Mare de Déu de Montserrat de Barcelona. Una reforma integral completa en què els diferents departaments de Grupo Inventia han treballat conjuntament per obtenir el millor resultat. En línies generals s’ha actualitzat l’interiorisme de l’habitatge i s’hi ha instal·lat un nou equipament.

De fet, al següent vídeo compartim els acabats generals d’aquesta reforma a Barcelona. Es pot apreciar com ha canviat tota la imatge interior de l’habitatge i com la cambra de bany llueix molt més actualitzada. Per veure més vídeos de reformes com aquest segueix-nos enredes socials, les actualitzem diàriament amb nous projectes.

Reforma integral de banys

La cambra de bany és un dels espais que s’ha reformat en aquest habitatge de Barcelona. A més de millorar tots els aspectes del bany original, se n’ha generat un altre. D’aquesta manera, ara el pis compta amb un nou espai d’higiene. En ambdós casos s’han realitzat millores d’aconseguir uns banys moderns i funcionals.

Les rajoles del bany original s’han retirat i les parets s’han pintat de color beige. Es tracta d’una pintura especial apta per a espais humits com poden ser les cambres de bany. Amb aquest canvi es genera una imatge molt més moderna i un ambient molt fluid i agradable. De la mateixa manera també s’ha canviat el terra.

Les rajoles de gres originals en color gris s’han canviat per un terra ceràmic en to beige. Així aconsegueix una imatge més homogènia i molt agradable. Es tracta de característiques indispensables en un espai d’ús diari com la cambra de bany. Un altre element millorat és el mirall de bany. D’un de molt antic s’ha passat a un panell gran i rectangular de disseny lineal.

Nous sanitaris

A més del canvi d’imatge a la reforma de bany també s’han instal·lat un nou equipament sanitari. Un dels primers que veiem és el lavabo, que ha passat d’estar recolzat en un peu a ser flotant amb capacitat d’emmagatzematge. Concretament tres calaixos que garanteixen una organització correcta de productes d’higiene i bany.

El vàter manté la seva imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena, però és molt més modern que l’original. Un canvi notable ha estat la retirada definitiva del bidet. L’espai que ocupava s’ha aprofitat per ancorar a la paret un armari que amplia la capacitat de l’emmagatzematge al bany. Igual que el moble del rentat es presenta amb acabats de fusta.

Finalment, la zona d’aigües també s’ha estilitzat i manté l’espai del plat de dutxa. Ara s’ha enrajolat amb rajoles beige igual que la resta de parets i s’ha canviat la dutxa per un plat llis i de color blanc. De la mateixa manera, també s’han canviat les mampares de portes corredisses. Mentre abans eren opaques ara són totalment transparents.

Reforma d’interiors

La reforma del bany original i la creació d’un altre han estat dues millores en aquesta reforma integral. També s’han fet canvis en el disseny interior de tots els espais. En aquest aspecte, l’habitatge també necessitava una actualització urgent. Com a empresa d’interiorisme contrastada hem preparat un projecte de reforma d’interiors d’acord amb les necessitats dels propietaris.

A tots els espais s’han realitzat treballs de pintura. Les parets han estat pintades de color blanc amb l’objectiu de generar espais més lluminosos i amplis. Es tracta de dues característiques molt importants en una veritable llar. A més, es tracta d’un color que permet que la llum flueixi a cada racó de la casa.

També s’ha fet un canvi de paviment. Tant als espais comuns com als dormitoris s’ha canviat l’antiquat terra de terratzo per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Aquesta combinació de tons neutres genera un interiorisme contemporani càlid i acollidor.

Altres elements renovats han estat les portes daccés a totes les estances daquest pis a Barcelona. Les portes noves són de color blanc i es presenten en una imatge moderna i en sintonia amb el nou disseny interior de la casa. A Grupo Inventia disposem d’un catàleg amb propostes molt variades perquè la teva reforma integral sigui un èxit.

Reformes a Barcelona

Els nostres professionals en reformes integrals s’encarregaran d’assessorar-te en tot moment perquè tinguis tot allò que necessites a la teva nova llar. Elaborem un pressupost de reforma de manera gratuïta i sense cap compromís. Podeu sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17 o contactant per WathsApp (clicant a la icona de la part superior dreta).