close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després de reforma integral a Barcelona

Fa uns dies vam presentar un nou projecte de reforma integral a Barcelona que hem acabat. Un habitatge totalment millorat al carrer Bassegoda, al barri de Sants. Ara volem comprar l’abans i després de la reforma integral per apreciar tots els canvis que hem aplicat.

Es tracta d’un local comercial reconvertit en un habitatge modern i funcional. En aquest sentit, el nostre equip de professionals ha convertit un espai en desús en una veritable llar. Des del disseny interior fins a les obres, tots els canvis es poden apreciar al següent vídeo. Per conèixer més sobre la nostra feina, segueix-nos a les xarxes socials.

Nou interiorisme

La imatge original d’aquest habitatge era un local comercial molt malmès. Feia temps que no es feia servir i els seus elements començaven a deteriorar-se. L’abans i després de la reforma integral és un canvi complet. Hem aplicat una nova imatge interior, unes noves instal·lacions i també hem redistribuït i creat noves estances.

D’aquesta manera, s’ha passat d’una imatge deteriorada i apagada a un disseny interior contemporani amb molta vitalitat. Per pintar les parets hem escollit un to suau de beix, un color càlid i acollidor. Hem instal·lat noves portes blanques per generar un contrast subtil i que quedin ben definides.

Una altra novetat en aquesta reforma d’interiors són els paviments que hi hem instal·lat. Per a les zones comunes i les cambres de bany hem optat per un terra tipus hidràulic. Al seu torn, als dormitoris hem col·locat un terra ceràmic imitació parquet. En tots dos casos hem aconseguit integrar-los perfectament a la imatge global.

Cuina equipada

La cuina l’hem creada des de zero, ja que abans de la reforma no n’hi havia. L’hem col·locat a la part del final de la vivenda, just a l’espai que també dóna accés a la terrassa. Hem creat un espai multifuncional que agrupa la cuina i les zones de menjador i saló. D’aquesta manera, el pis queda perfectament organitzat.

A efectes pràctics, es tracta d’una cuina lineal completament equipada i amb gran capacitat d’emmagatzematge. Tant a la part inferior com a superior del moble de cuina hi ha calaixos i armaris, a més d’electrodomèstics integrats. A la zona inferior hem instal·lat el forn i el rentaplats, a la superior, el microones. Alhora, la nevera queda ubicada a la banda esquerra.

El moble de cuina és blanc i amb panells llisos. Es combina amb un taulell d’acabat en fusta que hem equipat amb la placa vitroceràmica i l’aigüera. D’aquesta manera la cuina ofereix una gran funcionalitat i s’ubica en un espai ampli i còmode per fer-se servir cada dia.

Nous banys

El local original comptava amb una cambra de bany, però res a veure amb els que hem creat per a aquest habitatge. Un d’ells està ubicat a la zona de la cuina, just al costat de la terrassa, i també funciona com a safareig. A més de comptar amb un equipament sanitari complet amb lavabo, inodor i dutxa, també té rentadora.

En aquest antic local hem creat diferents habitacions i una és un segon bany. Es tracta d’un bany completament equipat i que presenta un ús modern i funcional. En les dues reformes de bany hem fet servir el mateix disseny, fresc i d’acord amb la resta del pis. Les parets estan enrajolades a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques i el terra és de tipus hidràulic.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia ens encarreguem de millorar la teva llar en tot el que necessitis. Els canvis que veuràs a l’abans i després seran increïbles. Pots sol·licitar-nos un pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17, t’ho lliurarem sense compromís.