close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Roger de Barcelona

Fa uns dies vam presentar el resultat de la reforma integral que hem finalitzat al carrer Roger de Barcelona. Ara volem comparar l’abans i després de la feina feta, comparant l’estat original amb l’actual per veure totes les millores que s’han realitzat. S’ha tractat d’una reforma integral completa en la qual s’han millorat aspectes d’imatge i equipament.

En el següent vídeo compartim posem els dos estats cara a cara i els canvis són molt significatius. A més d’imprimir un nou interiorisme en tot l’habitatge, també es has redistribuït les estances. L’objectiu d’aquesta reforma integral a Barcelona era la d’aconseguir una llar que oferís les mateixes prestacions i s’ha aconseguit.

Reforma de cuina oberta

Un dels canvis significatius en l’abans i després d’aquesta reforma integral és la cuina. Ha passat de situar-se en una estada independent a ser una cuina oberta. Per a això s’ha enderrocat la paret de la sala i s’ha creat un espai diàfan ampli i amb millors característiques. Com veurem en l’apartat de el disseny interior, per a la nova imatge s’ha optat per color clars.

D’aquesta manera la nova cuina oberta es presenta en color blanc, generant un espai molt lluminós i visualment ampli. El moble de cuina blanc es combina amb unes elegants taulells a acabat marbre. Aquesta distribuïda en forma d’U i compta amb una barra d’esmorzar. De la mateixa manera s’han integrat tots els electrodomèstics necessaris per disposar d’una cuina efectiva.

Canvi d’interiorisme

La imatge de totes les estances de l’habitatge s’ha modernitzat. L’aspecte original es presentava en tons beige i fusta fosca, generant espais foscos i massa recarregats. S’ha optat per un interiorisme contemporani i molt efectiu a l’hora de potenciar la imatge de tot l’habitatge.

Les parets de les diferents estances s’han pintat de color blanc. Així s’han generat espais molt agradables i que transmeten calidesa. La llum natural s’estén a tots els racons i la imatge global és uniforme. Tot això es potencia encara més gràcies a el nou paviment que s’ha col·locat. Es tracta d’un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de banys modern

Una altra de les millores realitzades en aquesta reforma integral la tenim en les cambres de bany. En aquesta ocasió han estat dos els que s’han renovat per complet, tant en equipament sanitari com a imatge. Cadascun d’ells compta amb un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Al bany gran una banyera, mentre que en el petit una dutxa.

A l’igual que a la resta de la reforma integral s’ha apostat per una imatge moderna i amb tons clars que potencien la lluminositat i l’amplitud. Per al bany principal s’han utilitzat rajoles blancs amb acabat en marbre. Les parets de l’bany de cortesia s’han enrajolat amb rajoles beige. En els dos casos el nou paviment es presenta d’acord amb la imatge general.

Abans i després de reforma integral

Comparat l’estat original i l’actual s’aprecia un gran canvi. L’equip de Grupo Inventia ha treballat perquè aquesta reforma integral complís amb les expectatives dels seus propietaris. Ara l’habitatge ofereix totes les prestacions que se li suposen a una bona llar. Si t’interessa renovar alguna part de casa teva pots sol·licitar el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.