close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral a al carrer Andalusia de Barcelona

L’equip de Grup Inventia ha finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona i el resultat final ha estat perfecte. Presentem els acabats generals d’una reforma integral que hem realitzat al carrer Andalusia i ara comparem abans i després. Un canvi radical tant en la imatge de les estàncies com en l’equipament de cuina i quarts de bany.

A Grupo Inventia s’ofereixen projectes de reforma integral personalitzats i a mesura. Treballem amb una amplia varietat en materials, acabats i equipament de primeres marques. Els nostres profesionales disposen de una amplia experiencia i versatilitat, el que ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius i pressupostos. Per sol·licitar el teu projecte de reforma integral pots trucar al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.

Reformes de cuina i banys

Al tractar-se d’una reforma integral completa se han millorat els espais de la cuina i les cambres de bany. En el cas de la cuina es manté en la mateixa estància, encara que ha renovat tant la seva imatge com el seu equipament. De un aspecte desfasat al passat a lucir un aspecte modern amb un moble de cuina amb acabats en fusta i taulells negres. S’han integrat nous electrodomèstics i el resultat és d’una cuina que ofereix mobilitat i funcionalitat en el seu ús.

Per altra banda tenim les cambres de bany. Al igual que en el cas anterior la seva imatge s’ha actualitzat i s’ha aconseguit espais d’ambient agradable. Parets enrajolades amb rajoles beige i un equipament sanitari a l’última. Les cambres de bany disposen de lavabo amb moble d’emmagatzematge, un inodoro y un plat de ducha.

Nou disseny contemporani

Un altre dels punts a millorar en aquesta reforma a Barcelona era el del disseny interior de la vivenda. Les estances tenien un aspecte vell i necessitava renovar-se. L’objectiu ha estat aconseguir espais molt lluminosos i visualment amplis que transmeten un ambient càlid i agradable. Per a ell s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani.

Les parets d’estances com la sala d’estar i els dormitoris s’han pintat de color beige suau. D’aquesta manera la llum natural s’estén a cada racó de la casa. També destaquen els nous sòcols, portes i finestres, tots d’un viu color blanc. El paviment és un altre element renovat en aquesta reforma integral. S’ha passat d’un terra de terratzo desgastat a un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. Ara es respira un ambient de llar.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia oferim projectes de reforma integral a mida i adaptats a la necessitats de cada propietari. Comparant l’abans i després dels nostres treballs s’aprecia experiència en el sector i una gran adaptabilitat a qualsevol requisit. Per conèixer més sobre els nostres projectes pots seguir-nos al nostre canal de Youtube. Aquí presentem totes les reformes integrals que vam acabar.