close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Bailén

Una de les reformes integrals a Barcelona que hem finalitzat fa poc ens porta fins al carrer Bailén. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes d’un habitatge. En aquesta ocasió hem convertit un pis sense més ni més en una veritable llar amb totes les comoditats.

Gràcies a la nostra experiència, hem pogut aconseguir que les necessitats dels propietaris quedin cobertes amb un nou interiorisme i equipament. A més, tot el projecte ha estat ajustat al pressupost disponible, ja que el nostre catàleg s’adapta a totes les necessitats oferint la millor qualitat del mercat.

Un cop acabada aquesta reforma a Barcelona, ​​les millores s’aprecien molt millor si comparem l’abans i després. Hem aconseguit dotar de vida totes les zones de l’habitatge amb un nou disseny i equipament. Al següent vídeo es pot apreciar el canvi en tots els espais.

Nou interiorisme

Els nostres professionals en interiorisme a Barcelona s’han encarregat d’aplicar una imatge nova a aquest pis del carrer Bailèn. El seu estat original es presentava molt fred i antiquat. Un dels primers canvis va ser escollir el nou color de zones com el menjador o els dormitoris.

S’ha passat d’un color blanc antiquat a un to beix que genera més calidesa i sensació de benestar. Si comparem l’abans i després dels dormitoris es pot apreciar molt bé. A més, ens hem encarregat de moblar-los i ara tenen un llit, un armari i una zona de treball.

També hem moblat altres zones del pis com el menjador, amb taula per a diversos comensals, i la sala d’estar. Aquesta darrera compta amb un sofà de diverses places i una televisió ancorada a la paret. El projecte dʻinteriorisme també ha inclòs el canvi de portes, finestres i paviment.

La superfície de la vivenda ara és molt més moderna. El nostre equip d’obra s’ha encarregat de retirar el parquet original i col·locar un terra ceràmic d’acabat de fusta. A nivell visual encaixa perfectament en el disseny contemporani i a més és un material molt resistent.

Nova cuina

La reforma de cuina és un dels grans canvis en aquesta reforma a Barcelona. Ara la cuina s’ubica en un lloc diferent de l’original, ja que ha passat a un espai obert al costat del menjador. El que era la cuina original ara és un dormitori acollidor. Com que és una cuina oberta s’ha distribuït de forma lineal.

L’espai s’aprofita al màxim i els nous elements de la cuina s’han col·locat al lloc indicat. La nova cuina disposa d’un taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. A la part superior i inferior hi ha armaris per a l’emmagatzematge i sota la placa de cocció s’ha integrat el forn.

Ja a l’extrem esquerre s’ha col·locat la nevera, que queda camuflada per les portes de l’armari. El nou mobiliari de cuina és de color blanc i s’integra de meravella a la imatge global de l’habitatge. També contribueix a ressaltar altres detalls de la decoració com la paret de maó vist.

Bany modern

A diferència de la cuina la cambra de bany es que es manté a la seva ubicació original, encara que s’ha renovat per complet. Per començar, s’hi ha instal·lat un nou equipament sanitari de tres peces, ja que el bidet no s’ha mantingut. D’aquesta manera, la reforma de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa.

Pel que fa al disseny del bany, s’ha aplicat una decoració més actual i d’acord amb el disseny contemporani de tot el pis. S’han retirat les rajoles originals i hem enrajolat les parets amb rajoles tipus metro de color blanc. De la mateixa manera que ens encarreguem de substituir el terra de gres anterior per un terra tipus hidràulic que aporta molta personalitat.

Reforma integral a mida

Els nostres projectes de reforma integral s’adapten als vostres gustos i necessitats. El nostre objectiu és que puguis tenir tot el que necessites a la teva nova llar i ho gaudeixis des del primer dia. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu projecte més pressupost de reforma. En molt pocs dies t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.