close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral carrer Calàbria de Barcelona

Després de finalitzar una reforma integral no hi ha res millor que comparar l’abans i després. Si a primera vista el resultat final pot ser molt satisfactori encara ho és més quan comproves el que has aconseguit. A Grupo Inventia tractem a cada projecte de reforma integral de manera personalitzada i treballem a mida dels propietaris.

És el cas d’aquesta reforma integral en carrer Calàbria de Barcelona. Un projecte que ha implicat una millora en tot l’habitatge. Des de la redistribució de diverses estances fins a l’aplicació d’un nou interiorisme i la instal·lació de el nou equipament. Abans de comentar alguns detalls compartim un vídeo que també pots veure, al costat de més reforma integral, al nostre canal de Youtube.

Redistribució d’estances

Per a aquest treball de reforma integral a Barcelona hem hagut de moure algunes estances de la seva ubicació original. La més cridanera i visual és la reforma de cuina. Mentre que abans la cuina se situava en una estada independent, ara se situa en un espai obert. Per a això s’han realitzat enderrocs de parets amb els quals s’ha aconseguit un espai diàfan molt lluminós que uneix cuina i saló.

El lloc original de la cuina és ara un pràctic espai que pot habilitar com a dormitori de convidat o despatx. Tot això sota un nou disseny interior d’estil contemporani. El resultat final presenta espais molt lluminosos i visualment amplis gràcies a utilitzar tonalitats neutres. Amb elles s’aconsegueix que cada racó de la casa llueixi perfecte. També ajuda el nou paviment que s’ha col·locat en espais com la sala d’estar i els dormitoris. Es tracta d’un terra ceràmic imitació parquet que aporta una imatge perfecta i assegura una gran resistència.

Renovació de banys

Entre les millores d’aquesta reforma integral es troben les cambres de bany. En aquest cas tots dos s’han mantingut en la seva ubicació original, ja que no ha estat necessari fer cap canvi. El que si s’ha renovat per complet ha estat tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. Ara els dos banys tenen un disseny modern agradable acompanyat d’unes peces sanitàries funcionals.

A l’igual que a la resta de l’habitatge s’ha apostat per colors neutres capaços de generar lluminositat i amplitud. Dues característiques molt importants en una estança d’ús diari. Per l’enrajolat de les parets s’han utilitzat rajoles de ceràmica de color beige. Per al paviment s’ha optat pel mateix acabat. Quant les noves peces sanitàries, cada bany disposa de lavabo, inodor i una zona d’aigües.

Reforma integral Grupo Inventia

Si creus que la teva llar necessita una millora integral o parcial pots contactar amb Grupo Inventia. Elaborem el teu projecte de reforma integral i t’ho lliurem al costat d’un pressupost detallat. Tots dos documents no tenen cost ni compromís. Per sol·licitar el teu pots omplir aquest formulari o trucar-nos directament al nostre telèfon d’empresa 93 209 97 17.