close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Galileu

Una de les nostres reformes integrals més recents ens porta fins al carrer Galileu de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar completament aquest habitatge, incloent-hi una redistribució d’espais. Tot acompanyat per un projecte dʻinteriorisme personalitzat i una millora total de les instal·lacions.

Gràcies a la nostra versatilitat ens hem pogut adaptar a les necessitats dels propietaris i oferir les millors opcions. D´aquesta manera ens hem encarregat d´habilitar aquest pis per a les necessitats actuals i dotar els seus espais d´una alta funcionalitat. Aquesta reforma integral a Barcelona ha convertit un habitatge sense més ni més en una veritable llar.

La imatge i l’equipament actual és molt diferent de l’original i transmet més sensació de benestar. Els espais d‟aquesta llar s’han preparat tant per als moments de descans com per a socialització. El canvi que ha suposat aquest abans i després ho exposem al següent vídeo.

Disseny contemporani

Per a la nova imatge d’aquest habitatge s’ha apostat per un interiorisme contemporani. Amb això hem modernitzat la imatge i també l’hem fet més homogènia. Abans de la reforma integral, cada espai estava decorat de manera diferent. Gràcies a la feina de les nostres interioristes a Barcelona hem imprès un disseny interior uniforme.

Les parets s’han pintat de color blanc i així s’aprofita més la llum natural. És una tonalitat perfecta perquè la llum arribi a tots els racons de manera fluida. També us acompanyen els nous sòcols i portes, que també són de color blanc. D’aquesta manera, en espais com el saló i els dormitoris s’ha aconseguit un ambient acollidor i càlid.

Un altre detall del nou interiorisme el trobem al paviment. S’ha canviat la superfície original per un terra de parquet en tons clars de fusta. D’aquesta manera, s’aplica un acabat d’acord amb la imatge contemporània que hem pensat. S nivell pràctic és un tipus de sòl molt resistent i durador.

Cuina oberta

En una reforma integral, la cuina té un pes específic. És un dels espais més importants d’una llar i som especialistes en la seva reforma. En aquesta ocasió no només heu millorat, sinó que heu canviat d’ubicació. La cuina ha passat de ser en un espai independent a una zona oberta.

S’ha fet servir una distribució de cuina a L per dotar-la d’una alta funcionalitat. Ara cada element està situat al millor lloc possible. El taulell principal és allargat i està equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. Tant a la part inferior com a superior té armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

De fet, s’hi han integrat el forn i el microones respectivament. A la banda dreta s’ha deixat un forat a mida per poder col·locar la nevera. Tot això s’organitza mitjançant un moble de cuina blanc que contribueix a presentar un espai lluminós i ampli. Un altre detall de la reforma de cuina és que s’ha col·locat un terra de color gres de color gris.

Nous banys

A la nostra empresa de reformes tenim un catàleg variat d’elements per a tot tipus de reformes de bany. No hem encarregat de millorar la cambra de bany principal i la neteja. Són dos espais d’higiene que es complementen perfectament tant diàriament com en els moments més relaxats.

El bany principal disposa ara d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, una parella de vàter i bidet i una zona d´aigües. Per a aquesta darrera s’ha instal·lat un plat de dutxa protegit per unes mampares de portes corredisses. Pel que fa al lavabo, aquest disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter.

La imatge de les zones de bany és molt semblant a la resta de la vivenda. S’han fet servir colors neutres per crear ambients frescos i acollidors. A la cambra de bany hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix, mentre que per a la neteja hem utilitzat rajoles blanques.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia elaborem un projecte de reforma integral que compleixi les teves necessitats i s’adapti al teu pressupost. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana-ho sense cap compromís. En menys d’una setmana ho tindrem preparat i t’ho lliurarem.