close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després reforma integral al carrer Londres de Barcelona

Fa uns dies vàrem mostrar el resultat final d’una reforma integral al carrer Londres de Barcelona. Un projecte molt cridaner, ja que ens encarreguem de renovar completament la imatge, l’equipament i moblem tots els seus espais. Per veure la magnitud del treball realitzat ens disposem a comparar l’abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona.

A més del canvi notable a l’interiorisme, aquest projecte també s’ha fet una redistribució dels espais de l’habitatge. Podem dir que ara és un habitatge totalment nou i adequat a les exigències actuals. Un pis totalment funcional i que està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Al següent vídeo mostrem la comparativa de l’abans i després d’aquesta reforma a Barcelona on diverses estades han canviat de lloc respecte a la seva ubicació original. Si t’agraden aquest tipus de comparacions al nostre canal de Youtube tenim una llista dedicada als abans i després de les reformes. Et convidem a seguir-nos.

Cuina oberta

Un dels canvis més impactants de la reforma integral a Barcelona és la ubicació de la cuina. A l’estat original la cuina es troba en una estança independent i comptava amb una galeria. Ara aquest espai ha esdevingut un dormitori totalment moblat i que disposa d’una fantàstica zona de treball.

Per la seva banda, la cuina s’ubica a l’espai de la sala d’estar on s’han realitzat diversos enderrocs de parets. D’aquesta manera s’ha aconseguit un espai molt més ampli que inclou la cuina, el menjador i la sala d’estar. Ara la vivenda compta amb una cuina oberta distribuïda a dos fronts amb una illa de cuina.

Compta amb un moble principal amb taulell de cuina i gran capacitat d’emmagatzematge. A més de tenir integrats electrodomèstics tan necessaris com la nevera, el forn, el microones, la rentadora i el rentaplats. És molt àmplia i l’illa de cuina habilitada amb uns tamborets funciona com a espai per fer tot tipus de dinars i sopars.

Dos banys nous

Una altra de les millores en aquesta reforma integral ha estat convertir la cambra de bany original en dues. Amb aquesta millora s’enfronta molt millor a les necessitats d’higiene diària i s’aprofita molt millor l’espai. Gràcies a aquest canvi també s’ha aconseguit generar un nou dormitori que ofereix les millors prestacions per al descans.

Respecte a la imatge original s’ha modernitzat amb escreix el disseny de les cambres de bany. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. La resta de paret també s’ha pintat de blanc i s’han aconseguit dos banys molt lluminosos i amplis. Es tracta de dues característiques molt importants per a un espai diari.

Pel que fa a l’equipament sanitari cada cambra de bany compta amb tres peces que ofereixen una excel·lent funcionalitat en el seu ús. Cadascun disposa d’un lavabo amb capacitat d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Treball d’interiorisme

Esmentades les millores que s’han realitzat a la cuina i als banys també hem d’esmentar les millores en el disseny interior. Com s’aprecia tant al vídeo com a les fotografies que compartim s’ha apostat per una imatge moderna. Les premisses amb què han treballat les nostres interioristes eren aconseguir espais amplis i d’ambient acollidor.

D’aquesta manera s’han fet servir tonalitats neutres perquè la llum pugui fluir fins a cada racó de l’habitatge. A més dels elements moderns, també s’han restaurat elements originals de l’època. Entre ells destaca el sostre de volta catalana i la paret de maó vist que s’ubiquen a l’espai de la cuina.

Seguint amb aquesta combinació tan encertada s’ha col·locat un terra amb acabat hidràulic als espais comuns. Per la seva banda al passadís i als dormitoris s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Gràcies a això s’aconsegueix generar una sensació de calidesa perfecta per al dormitori i convida al descans.

Pressupost de reforma integral sense compromís

Si creus que és el moment de renovar la teva llar a Grupo Inventia realitzem un pressupost de reforma integral personalitzat ia la mida de les teves necessitats. Treballem amb materials i marques contrastades al mercat per oferir-te les millors opcions al millor preu. Un cop tinguem el teu projecte preparat t’ho lliurarem sense cap mena de cost ni compromís. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o per WhatsApp via la icona de la part superior dreta.