close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després de reforma integral: carrer Marina

Una de les nostres darreres reformes integrals a Barcelona ens porta fins al carrer Marina de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar i millorar tots els espais d´aquest habitatge. Entre les novetats podem parlar d’un nou disseny interior a tots els espais. També de nou equipament i millora de les instal·lacions.

Per comprovar tots aquests canvis el millor és fer abans i després de reforma integral. Així podem exposar el canvi de manera real i expressada per nosaltres mateixos. En aquesta ocasió els canvis són notables a tots els punts de l’habitatge. Des de treballs de pintura fins a instal·lació de noves portes i finestres.

Al vídeo següent es pot apreciar l’abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona. Al nostre canal de Youtube hem creat una llista amb tots els abans i després de diferents projectes que hem acabat. Com podràs veure, ens encarreguem de dur a terme reformes integrals a Barcelona ciutat i també a localitats de les rodalies.

Nova cuina

Una de les millores més notables és la reubicació de la cuina. Mentre que al pis original estava en una estada pròpia, ara ha passat a ser una cuina oberta. A més, l’hem ubicat a la zona central del pis. Les zones annexes són el menjador i el saló. D’aquesta manera, hem connectat tres espais vitals de manera molt fluida.

A nivell pràctic és una cuina amb distribució a dos fronts amb gran capacitat d’emmagatzematge. Els nous electrodomèstics estan integrats al mateix moble de cuina. Ara la nevera, el forn, el microones o el rentaplats es troben en una zona funcional per al seu ús diari. En comptar amb dos taulells té una gran superfície de suport i de treball.

El taulell principal té acabats en marbre i compta amb una placa vitroceràmica. En canvi, el taulell del costat obert té acabats en fusta i hi hem col·locat l’aigüera d’un sinus. Com que és una reforma de cuina oberta manté la imatge global de la resta de la vivenda. El moble de cuina és blanc i potencia la lluminositat i amplitud a la zona.

Sanitaris i disseny modern

Comparant l’abans i després de reforma integral podem veure que el resultat de la reforma de banys ha estat un èxit. En aquest cas els espais d’higiene s’han mantingut a la ubicació original. Òbviament n’hem millorat tant el disseny interior com l’equipament sanitari. Ara estan preparats per oferir les millors prestacions.

La cambra de bany principal té un nou lavabo, inodor i zona d’aigües amb un plat de dutxa rectangular. Per protegir-ho hem instal·lat unes mampares transparents de portes corredisses. A nivell d’imatge, hem enrajolat les parets amb rajoles de to neutre per aconseguir un ambient fresc i ampli.

Des de la zona del saló podeu accedir al segon espai d’higiene. És un lavabo que compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter flotant. Dos elements sanitaris de línies modernes i que encaixen molt bé amb la nova essència d’aquest habitatge. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de to blavós i hem col·locat un terra ceràmic de tonalitat beix.

Nous interiors

Una altra de les millores d´aquesta reforma a Barcelona té a veure amb l´interiorisme d´aquesta llar. Comparant abans i després semblen dos pisos diferents, ja que hem renovat tots els racons. Hem allisat totes les parets i les hem pintat amb colors neutres. D’aquesta manera podem aprofitar les grans entrades de llum natural per potenciar la lluminositat i la sensació d’amplitud.

Els canvis de portes són molt notoris ja que hem retirat les portes de color fusta originals i les hem canviat per portes de color blanc amb disseny modern. Un altre canvi cridaner és el del paviment. Aquest pis ha passat de tenir un terra de rajoles blanques a un paviment ceràmic imitació parquet.

Aquest és un de les moltes millores que expressa el nou interiorisme contemporani que hem aplicat. Les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’un assessorament personalitzat perquè els propietaris aconseguissin casa seva.

Reformes integrals a mida

Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu projecte més pressupost de reforma. Prendrem nota de les teves necessitats i et proposarem les millors propostes ajustades al teu pressupost. Només treballem amb marques i proveïdors de confiança perquè els abans i després de la reforma integral siguin tan eficients com aquest.