close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Nou Pins

Uns dies enrere vam mostrar el resultat de la reforma integral que havíem finalitzat al carrer Nou Pins de Barcelona. Un treball de renovació que va implicar treballs de millora en el disseny interior i en l’equipament de diverses estances. Ara compararem l’abans i el després d’aquesta reforma integral a Barcelona.

Realitzant aquesta comparació es poden apreciar tots els canvis que s’han dut a terme en aquest projecte reforma integral. Des de la redistribució d’espais fins al nou paviment col·locat i integrat a l’interiorisme que s’hi ha aplicat. Aquests detalls els podeu veure al següent vídeo en què exposem l’abans i després d’aquesta reforma a Barcelona.

Si els canvis que has vist t’agraden i els voldries tenir a casa teva pots contactar amb nosaltres sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 i elaborarem el projecte de reforma integral que desitges per a la teva nova llar. Et farem entrega d’ell juntament amb un pressupost detallat sense cap tipus de cost ni compromís.

Reforma es cuina

Una de les primeres novetats en aquesta reforma integral a Barcelona la veiem a la cuina. La nova cuina s’ha col·locat a la ubicació original de la cambra de bany. Ara la cuina està situada a un lloc molt més pràctic i compta amb una distribució en forma de L altament funcional.

Amb aquest tipus de redistribució d’espais i el resultat obtingut s’aprecia l’experiència i la versatilitat de Grupo Inventia com a empresa de reformes. La cuina té oberta l’entrada, però està ben delimitada. La nova distribució s’articula a través d’un moble de cuina de color blanc amb dos taulells grisos que aporten superfície de suport i de treball.

A més compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a superior. De la mateixa manera, la reforma de cuina s’ha equipat completament amb tots els electrodomèstics necessaris. Sobre els taulells s’ha instal·lat la placa vitroceràmica i l’aigüera. Mentrestant s’ha aprofitat la zona inferior i superior per a integral el forn i el microones respectivament.

Reforma de bany

A la reforma de bany veiem un altre dels canvis cridaners. Ara la cambra de bany se situa a l’espai que originalment ocupava la cuina. D’aquesta manera, la distribució dels espais és molt més efectiva i funcional. Alhora s’ha aconseguit una cambra de bany amb una imatge moderna i un equipament sanitari complet.

Les parets de la cambra de bany s’han enrajolat amb rajoles beige, a excepció de la paret de la dutxa. S’hi han utilitzat rajoles d’imitació fusta que combinen perfectament amb l’acabat del moble de bany. Com a resultat, s’ha obtingut un espai molt lluminós i visualment ampli. Es tracta de dues característiques ideals per a una estada dús diari com és la cambra de bany.

Pel que fa a l’equipament sanitari on abans hi havia un moble de cuina, ara s’hi han instal·lat un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Com a detalls al lavabo, l’acompanya un moble d’emmagatzematge i el nou plat de dutxa queda protegit per mampares de portes corredisses. Unes peces sanitàries modernes i llistes per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Interiorisme a Barcelona

Un altre dels aspectes en què s’ha treballat en aquesta reforma integral es l’interiorisme de l’habitatge. Observant l’estat original salta a la vista que necessitava rentar cara i modernitzar. A les zones comunes s’han repintat les parets de color blanc. Així, s’aconsegueixen espais amplis i lluminosos, ja que la llum natural pot circular lliurement.

També s’ha canviat el terra de tota la vivenda. A la zona de la sala d’estar s’ha retirat el terra de parquet original i se n’ha col·locat un de nou. De la mateixa manera als dormitoris s’han canviat les rajoles pel mateix tipus de paviment de parquet. Així, s’ha aconseguit una imatge homogènia unint tots els espais de l’habitatge.

En línies generals s’hi ha aplicat un interiorisme d’estil contemporani. Permet crear ambients molt acollidors que gràcies als seus diferents elements genera calidesa i benestar. Ara aquest habitatge està a punt per fer front a qualsevol necessitat. Des d’un sopar distes amb amics i familiars fins a ser el lloc perfecte per relaxar-se.

Reforma integral a Barcelona

Aquest projecte de reforma integral a Barcelona és un exemple perfecte per mostrar les capacitats de Grupo Inventia. Els anys no passen en va i l’experiència acumulada ens permet fer front a qualsevol demanda. De la mateixa manera el nostre catàleg d’opcions és molt variat i amb nosaltres és molt senzill aconseguir allò que vols tenir a la teva nova llar.

Contacta amb nosaltres i demana el teu pressupost de reforma. T’ho lliurarem sense compromís juntament amb un projecte elaborat sobre la base dels teus gustos i necessitats.